RSS
archiv revue
Kouzelní delfíni a mořské víly jsou skvělou pomůckou k věštění
Set obsahuje 44 samostatných karet. Jedná se o skvělou pomůcku na jednorázové věštění nebo pro případ, že hledáte inspiraci a nevíte, co v dané situaci udělat.
Pravnučka Borise Pasternaka napsala jeho strhující životopis!
Anně Pasternakové se skvěle podařilo představit svého slavného příbuzného jako literárního génia a statečného člověka.
Citový život zvířat je sondou do zvířecích duší
Citový život zvířat je další kniha Petera Wohllebena, autora bestselleru Tajný život stromů.
Nora Roberts přichází v Srdcové dámě s neuvěřitelnými nápady
Srdcová dáma vám nedá spát. Je maximálně velkolepá během čtení, a i když za pár týdnů už vám budou detaily možná splývat, dojem zůstane.
Zkurvenej příběh - thriller vyprávěný ve stylu detektivek americké drsné školy
Zkurvenej příběh je na hony vzdálená všemu, co u nás autorovi zatím vyšlo. Stačí knihou prolistovat a hned je jasné, že největším rozdílem je autorův styl psaní.
Hvězdy nad hlavou - tato kniha je třešničkou na dortu
Marissa Mayerová už nám několikrát potvrdila, že umí psát čtivé a originální příběhy a kniha Hvězdy nad hlavou, jenž doplňuje a zároveň i uceluje celou sérii Měsíčních kronik...
Závěje jsou smutným, procítěně napsaným dramatem o vinících a obětech
Román Závěje je psychologickým dramatem a zároveň prvotinou na poli beletrie pro dospělé norské spisovatelky Marit Reiersgardové. Na jejím úplném tvůrčím začátku totiž stály knihy pro děti a mládež.
Česká historie může být zábavná i pro mladé čtenáře
Tomáš Němeček je právník, novinář a autor několika knih. Nakladatelství Mladá fronta mu vydalo již tři komiksy ze série pro děti a mládež nazvané Velikáni do kapsy: Jan Hus, Karel IV. a Tomáš Garrigue Masaryk.
Soutěž o 2 výtisky knihy Báječné dny
Stejně napínavý jako filmy Alfreda Hitchcocka a horory Stephena Kinga je thriller Raphaela Montese Báječné dny. A o 2 výtisky této knihy můžete soutěžit.
Český bestseller za rok 2016 má své vítěze
Na palubě lodi Európé byly 10. května během slavnostního galavečera vyhlášeny nejprodávanější knihy za uplynulý rok v rámci internetového obchodu a sítě knihkupectví KNIHCENTRUM.cz.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Jste ve stresu? Cítíte se vyčerpaně? Potřebujete nabrat energii a zbavit se myšlenek, které vás dlouhodobě tíží? Vyzkoušejte léčivou sílu přírody.
Zajímá vás, které knihy se vyšplhaly na nejvyšší příčky v prodejích za měsíc duben?
Nakladatelství Jota loni vydalo těžko zařaditelnou, neotřelou knihu polského autora Radka Raka Báje o hadím srdci. Nutno dodat, že se jedná o vítěze prestižní literární ceny Nike roku 2020.