RSS
archiv revue
Den matek: svátek všech maminek, babiček i prababiček
Druhá květnová neděle, která je věnována všem matkám na světě, se nezadržitelně blíží. Potěšte vaši maminku!
BAVÍ MĚ SLEDOVAT, JAK OSTRAVA ROZKVÉTÁ
Václav Pokorný je principálem a uměleckým vedoucím ostravského uskupení Cirkus trochu jinak, které již jedenáctým rokem vytváří originální choreografie, inscenace a programy zejména v oblasti nového cirkusu a pouličního divadla.
Zatloukači jsou báječnou pohádkou pro dospělé
Zatloukači rozhodně nejsou sladkobolnou romancí ani přeslazenou limonádou pro naivky.
KNIHY ZA BABKU
Už jste prolistovali nový akční leták KNIHY ZA BABKU?
Patrick Ness: Natáčení filmu byla úžasná zkušenost
Americkému spisovateli a novináři PATRICKU NESSOVI vydalo nakladatelství Slovart loni na podzim knihu My ostatní tu prostě žijem, letos dvě knihy: Volání netvora, za kterou autor obdržel ocenění, a román Něco víc.
Eva Tvrdá: "V mé knize byla překročena únosná hranice citových bouří"
Eva Tvrdá žije na Hlučínsku a na svém kontě má již několik knih. Její tvorba je spjata s moravskoslezským prostředím, zejména s moderní historií hlučínského regionu.
Rozhovor TAKÉ O TOM, JAK PŘEŽÍT (NEJEN) TERORISTICKÝ ÚTOK
Gen. Ing. ANDOR ŠÁNDOR (v záloze) je bývalým náčelníkem Vojenské zpravodajské služby ČR a uznávaným odborníkem na otázky bezpečnosti, hrozby terorismu a krizový management. V současné době působí jako soukromý poradce v oblasti bezpečnosti.
BIOGRAFIE CESTOVATELSKÉ LEGENDY
Významný český cestovatel a spisovatel MILOSLAV STINGL po desítkách let zarytého mlčení souhlasil se zpracováním a zveřejněním svého neuvěřitelného životního příběhu. Úkolu se chopil ADAM CHROUST a strávil nad ním přes čtyři roky.
Nová láska v zajetí výtečných pochoutek
Nová láska v zajetí výtečných pochoutek. Jahodových zákusků, nadýchaných dortíků, čokoládových laskomin… Štěstí je sladké. Alespoň chvíli… Co pak, až zhořkne?
Manželé odvedle - kdo jim unesl dítě?
Manželé odvedle, to je naprosto strhující thriller. Nikdy nevíte, co se děje na druhé straně zdi. Můžete přijít i o dítě.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Jste ve stresu? Cítíte se vyčerpaně? Potřebujete nabrat energii a zbavit se myšlenek, které vás dlouhodobě tíží? Vyzkoušejte léčivou sílu přírody.
Zajímá vás, které knihy se vyšplhaly na nejvyšší příčky v prodejích za měsíc duben?
Nakladatelství Jota loni vydalo těžko zařaditelnou, neotřelou knihu polského autora Radka Raka Báje o hadím srdci. Nutno dodat, že se jedná o vítěze prestižní literární ceny Nike roku 2020.