RSS
archiv revue
Diář Rok podle Dary 2020 navazuje na velký úspěch předchozích vydání
Letošní rok se přehoupne v ten následující, ani se nenadějeme, proto je pomalu čas poohlédnout se po novém diáři…
Čarodějnický příběh, který vás očaruje
Kladivo na čarodějnice, hon na čarodějnice, věznění a mučení nevinných žen. Čarodějnické procesy byly hrozbou celá staletí. Dcery čarodějného vrchu vám budou vyprávět příběh o pomstychtivosti, pověrčivosti a omezenosti a možná vás i očarují.
Když hrnek, tak knihomolský!
Pokud často brouzdáte po našich knihkupectvích, určitě vám neunikla nabídka knihomolských předmětů. Jedním z nich je hrnek, který nabízíme hned ve dvou variantách. Stačí si vybrat.
Recenze: Královny ošklivek
Tři královny ošklivek, tři přání a jejich „bicycle movie“ s vůní špekáčků...
100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihy 21 lekcí pro 21. století
Na trh brzy dorazí další kniha hvězdného izraelského autora Yuvala Noaha Harariho. Kniha hledá odpovědi na zásadní otázku: CO ZNAMENÁ BÝT ČLOVĚKEM V DNEŠNÍ CHAOTICKÉ DOBĚ?
Vlastimil Orlita: „Ovládněte emoce, využijte intuici a hledejte další možnosti řešení.“
Přinášíme rozhovor s autorem knihy Jak chutná dohoda, která vám může pomoci vyřešit náročné situace a konflikty jak v práci, tak i v životě.
Soutěž o 3 výtisky knihy Cesty do rockového nebe
Jedenatřicet portrétů československých rockerů. Přesně tolik jich najdete v knize Cesty do rockového nebe, o kterou si můžete zasoutěžit. Tato publikace čeká na 3 výherce.
Recenze: Muž bez tváře
Paul Mulchrone je mladý a ničím výjimečný muž. Žije díky podvodům a jedním z jeho triků je navštěvování senilních pacientů v roli jejich příbuzných. Jednou ho jistý stařík napadne a v tu chvíli začíná šílený závod s časem. Paul má v patách nelítostné zabijáky a sám nechápe, co se stalo.
Tajemství obrazu - Od jeskynních maleb po chytré telefony
Tahle knížka je tou pravou volbou jak pro vášnivé milovníky výtvarného umění, tak pro ty, kteří si o sobě myslí, že obrazům nerozumějí ani za mák!
Ed Sheeran před objektivem Christie Goodwinové
Díky britské fotografce Christie Goodwinové, která se specializuje na hudební fotografii, máte jedinečnou možnost dokonale poznat známého zpěváka, rapera, textaře a hudebního producenta Eda Sheerana.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!