RSS
archiv revue
Denisa Říha Palečková o tom, co může obohatit partnerství, život a sex
Denisa Říha Palečková je vyhledávanou odbornicí v oblasti intimity vztahů. Od roku 2002 jejími kurzy prošlo mnoho tisíc lidí, kterým pomohla ke šťastnějšímu životu a láskyplnějším vztahům. Je průkopnicí v oblasti léčivé a vzdělávací intimní práce s tělem, školí laiky i odborníky z celého světa a založila prožitkově-vzdělávací centrum ARKAYA®, které pomáhá ženám, mužům i párům k naplněnému (nejen) intimnímu životu. Proto jsme si s ní připravili rozhovor o tom, co naše partnerství, život a sex může obohatit.
Soutěž o 3 výtisky knihy Květinové víly a jejich tajemný svět
Seznamte se s vílami a prožijte s nimi dobrodružství! Pojďte si zasoutěžit o krásnou dětskou knihu s úžasnými barevnými ilustracemi. Kniha pro všechny, kdo věří, že v zahradě, na louce či v lese žijí víly, udělá radost 3 výhercům.
Recenze: Vražda na svatbě
Hosté, kteří byli pozvaní na svatební obřad do luxusní vily bohatého podnikatele, se přišli především pobavit. Těšili se na vybrané lahůdky, na výměnu škodolibých klípků a na navázání užitečných kontaktů. Místo toho je čekala střelba a jeden zavražděný muž.
Recenze: Ochráním tě
Peter May přidal ke své trilogii z ostrova Lewis další příběh a potěšil tak příznivce temných případů ze zapadlých koutů Hebrid. Ruairidh a Niamh jsou trochu jako Romeo a Julie na skotský způsob – znepřátelené rodiny, nepodporovaná osudová láska a svatba jako projev vzdoru. Mayův Román Ochráním tě ovšem nepůsobí jako klišé. Přesvědčuje čtenáře, že tenhle starý vzor je prostě pořád výborný základ příběhu, pokud ho zasadíte do působivého prostředí.
Knižní novinky - září 2019
Je tu září, začala škola a blíží se deštivé chladné podzimní dny. Je třeba se zásobit dobrými knihami, a proto tu jsme my a jako každý měsíc pro vás máme přehled toho nejlepšího, co vyjde.
UKONČENO - 17. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
50 KNIHCENTŮ čeká ve hře LOVEC KNIHCENTŮ. Za 50 KNIHCENTŮ si můžete vybrat třeba knihy za 1 Kč, slevy k partnerům. Začněte lovit pomocí indicií, které jsou ukryté v článku.
Nákupní taška, která miluje knihy 📚
Ano, je to tak. Naše knihomolská nákupní taška je na tom stejně jako vy. Miluje knihy! A dává to všem na vědomí tímto nápisem: Nesu to nejcennější, co mám. Lásku ke knihám. ❤
Recenze: Nora hledá vraha
Nora se jako obvykle chystá navštívit svou sestru v domku na venkově. Místo vřelého přivítání ji čeká šok. Rachel leží v kaluži krve a nikdo už jí nedokáže pomoct. Policie se nesnaží podle představ Nory, a tak se mladá žena pouští do pátrání po brutálním vrahovi.
100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihy Queen - Kompletní příběh
Pro fanoušky skupiny Queen máme horkou novinku, knihu Queen - Kompletní příběh. Navíc k nákupu získáte 100 KNIHCENTŮ.
Bez šance na přežití, ale spolu. Přečtěte si další neuvěřitelný příběh o holocaustu
Oceňovaný bestseller Jeremyho Dronfielda Chlapec, který následoval svého otce do Osvětimi vznikl podle skutečných událostí odehrávajících se v době války. Kniha vypráví o víře v sílu rodinného pouta a v českém překladu ji vydává nakladatelství JOTA.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!