RSS
archiv revue
Recenze: Nebezpečné známosti
První obětí je mladík s drogovou minulostí. Ačkoliv všichni věří, že se napravil, je nalezený s injekční stříkačkou v ruce. Nad jeho smrtí visí řada otazníků a velmi brzy padne slovo: vražda. Zločinů přibývá a Eva Dallasová se svým týmem mají plné ruce práce.
Deníky Mimoňky do každé dívčí knihovničky
Holky, kterým už bylo 9 let (není podmínkou ☺), by určitě měly mít v knihovničce aspoň jednu Mimoňku! První z těchto knih psaných formou deníku vyšla už v roce 2011 a stala se velmi oblíbenou. Postupně vycházely další a další díly. Všechny čtenářky určitě potěší kromě samotných příběhů i to, že deníky jsou krásně ilustrované.
MUDr. Josef Jonáš: Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni
Kniha Svět přírodních antibiotik z nakladatelství Eminent vzbudila před lety velký ohlas. Její autoři nyní přicházejí s publikací, která zaujme každého. Přibližuje potraviny, rostliny a prostředky v jejich každodenním využití tak, aby se staly součástí vaší kuchyně.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ČERVEN 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, knihy za 1 Kč, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Gods of Jade and Shadow – příběh přitažlivého boha smrti v angličtině
„My father may have told tall tales, and maeby he did not have much money, but he was a man worthy of respect. And when I leave this place I will be someone worthy of respect, just like him.“
Walden aneb život v lesích či o samotě?
Po karanténě a životě mezi čtyřmi stěnami je to možná trochu vážné téma, ale Život v lesích může umožnit člověku soustředit se na to, co je opravdu důležité.
Mlčící pacientka – fenomenální psychologický thriller, jaký jste ještě nečetli
Vzít do ruky tuto knihu znamená zapomenout na několik hodin na realitu a ponořit se do fascinujícího příběhu, který nahání strach i husí kůži. Nemáte na co čekat. Rychle si sežeňte Mlčící pacientku, protože je prostě skvělá.
Recenze: Plachetnice na vinětách
Marii chybí pár let do padesátky. Právě se rozvádí a uvažuje o tom, že změní zaměstnání. Ve svém životě se necítí dobře a věří, že na ni někde čeká shakespearovská láska jako z knih. Splní její sny mladičký knihkupec Filip?
Recenze: Co po ní zbylo
Sice nikoli výjimečný, ale určitě perfektně vymyšlený a promyšlený thriller!
Recenze: Travič
Sabden je na první pohled mírumilovné městečko. Sice má temnou historii plnou čarodějnických procesů a žil v něm perverzní sériový vrah, ale jinak je všechno v pořádku. Anebo ne? Dvě ženy se sem vracejí po hezké řádce let a na obě tu čeká ošklivé překvapení.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!