RSS
archiv revue
Moudrost vlků – chráníme jen to, co milujeme
Kolikrát jste si řekli, že byste se nejraději na všechno vykašlali, někam odjeli a třeba pásli ovce a měli klid? Kolikrát jste to slyšeli v různých obdobách od někoho jiného?
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události tento měsíc hýbou světem knihomolů a na co se můžeme v nejbližší době těšit?
Největší česká autorská kniha posledních let
Komenského Labyrint světa a ráj srdce - nejvýznamnější český filozofický spis - s více než 50 monumentálními kolážemi Miroslava Huptycha.
Lekce Giselle Bündchen – kombinace biografie a životního kouče
Tohle je příležitost pro každého, koho kdy zajímal svět módy, slavných modelek, módních show a stylistiky. Díky knize Lekce se dostanete do zákulisí a zjistíte i jaké to je žít život známé brazilské modelky.
Recenze: Třetí říše poslouchá
V roce 1939 začala druhá světová válka. Šifrované zprávy existovaly jako lidstvo samo. Enigma, první šifrovací přístroj, vynalezli Němci už na konci první světové války. V té druhé šlo hlavně o to, kdo prolomí kódy nepřítele. Přijměte pozvání do světa hrdinů, intrikánů a tajných agentů.
Léto jako stvořené pro výlety
Vydejte se na výlet podle svého gusta! Zajeďte si s rodinou na hrady a zámky, podnikněte cyklovýlet nebo zvolte pěší turistiku. Česká republika skýtá nepřeberné množství míst, která vám učarují a zanechají ve vás krásné vzpomínky. Nenuďte se v létě doma, zvedněte se od televize, mobilů a jiných technologií, zkrátka vyrazte s dětmi do přírody.
Recenze: Vlaštovka v bublině
Vlaštovka v bublině je volné pokračování knížek Losos v kaluži a Panda v nesnázích. Předchozí knihy ale nemusíte mít přečtené, určitě vám souvislosti unikat nebudou.
Recenze: Tvé staré já
Lynn se před deseti lety vzdala milované práce, aby se mohla provdat za Eda. Tomu nyní diagnostikovali první stadium demence a Lynn si s hrůzou uvědomuje, že se kolem nich děje něco velmi podivného. Na povrch vyplouvají dávná tajemství a Lynn neví, komu může věřit.
Víkendová pětadvacítka
Jedinečná šance zakoupit knihu Můj tajný život se slevou 25 %
Smrt paní Westawayové – umíte žít ve lži?
Když se na člověka usměje štěstí, málokdy si všimne, že může mít i ostré zuby, které jsou připravené se do něj zakousnout.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.