RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - leden 2021
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Knižní novinky - leden 2021
Leden bývá nejchladnějším obdobím v celém roce, takže se nabízí otázka: Máte dost zásob čtiva? Zůstaňte doma v teple a přečtěte si naše Knižní novinky. Máme pro vás přehled toho nejlepšího, co v prvním měsíci nového roku vyjde.
Recenze: Houbařka
Viktorie Hanišová nedávno vydala svou novou knihu. Při té příležitosti je dobré připomenout si její předchozí tvorbu. Houbařka, její v pořadí druhý román, je silným dílem. Hrdinka pochází z naoko bezchybné rodiny, která je pod povrchem zcela prohnilá.
Kalorické Tabulky v podobě knihy
Aplikaci Kalorické Tabulky pravidelně používá více než milion lidí. Ti chtějí buď zhubnout, přibrat nebo pouze dodat svému tělu chybějící živiny. Kalorické Tabulky se z virtuálního světa dostaly také do fyzického v podobě knihy.
Recenze: Perunův hněv
Populárnímu českému záhadologovi a scenáristovi Arnoštu Vašíčkovi vyšel v říjnu v Edici ČT dobrodružný thriller Perunův hněv.
Využijte léčivé síly přírody
O tom, že příroda léčí, se jistě přesvědčil každý z nás. Už jen pouhý pobyt venku, na čerstvém vzduchu, je zdraví prospěšný. Buďte sami sobě lékařem a vyzkoušejte, co dokážou vyléčit bylinky. Buďte sami sobě lékařem na neduhy jako jsou kašel, bolest v krku. A zkuste si sami doma vyrobit třeba i likér nebo tinkturu.
DOčteNO - Wim Hof Ledový muž
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Purpurový ibišek
Patnáctiletá Kambili a její starší bratr Jaja žijí privilegovaným způsobem života v nigerijském Enugu. Jejich otce jeho okolí uctívá jako velkorysého člověka, ale on je ve skutečnosti diktátor a despota. Jeho rodina trpí a marně se snaží najít východisko ze svízelné situace.
Recenze: Klubko zmijí
V nakladatelství Slovart vyšla v českém jazyce předposlední kniha oblíbeného spisovatele Dominika Dána.
Recenze: Věci, na které nastal čas
Román formou povídek zněl slibně, stejně tak mě nalákalo vysoké hodnocení čtenářů. Odkud se však tak kladné hodnocení vzalo, je mi záhadou…
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.