RSS
archiv revue
V ostravské pobočce KNIHCENTRUM.cz máme otevřeno papírnictví
Vláda v tomto týdnu schválila otevření obchodů s papírenským zbožím. Zákazníkům rádi nabídneme různý sortiment.
Soutěž o 2 výtisky knihy Antonia a její dcery
Krajina protkaná vůní olivovníku, zapadající slunce líbající plody ve vinohradu a silné osudy toskánských žen… Láká vás takový příběh? Zkuste vyhrát knihu Antonia a její dcery.
Prémiový obsah
číst více
Hodná a zlobivá holka + 100 KNIHCENTŮ navíc
V dozvucích příšerného zločinu je v tajné místnosti nalezena dívka.
Recenze: Porodní sestra z Osvětimi
Jsem ráda, že se mi před přečtením knihy Porodní sestra z Osvětimi dostala do rukou nejprve knížka Svědectví porodní asistentky z Osvětimi. Právě v této útlé knížce popisuje své působení porodní asistentky, asistentky samotného doktora Mengeleho Stanisława Leszczyńská.
Carevna – historický román o poslední ruské vládkyni
Přečtěte si příběh o lásce, moci, vášni i boji o přežití Marie Fjodorovny, matky posledního ruského cara, a prohlédněte si Petrohrad očima dánské princezny, která se postupně zamilovala do svého muže i celého Ruska.
Recenze: Domů
Lindu Urbanovou všichni považují za úspěšnou dramatičku. Zatímco její divadelní hry sklízejí úspěchy, v soukromí jí to skřípe. Manžel už dávno není princem, za jakého ho považovala, a každodenní rozmíšky ji doslova ubíjejí. A tak se odhodlá k ráznému kroku.
DOčteNO - Kouzlo obyčejné radosti
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
DOčteNO - Království
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Oligarchie
Nataša vyrůstala v Rusku se svou chudou matkou. Jako šestnáctiletá zjistila, že její táta je nejbohatším mužem v zemi. Díky němu se dostala na internátní školu v Anglii. Aby zapadla mezi puberťačky, předstírá, že je posedlá svou váhou. Ani jedna z dívek netuší, o jak velké problémy si koledují.
Hodná a zlobivá holka - první díl nové série Michaela Robothama
Jméno australského spisovatele Michaela Robothama určitě není fanouškům thrillerů neznámé. Jeho první série krimi thrillerů s psychologem Joem O´Louglinem, kterou odstartovala kniha V podezření, už čítá deset dílů.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!