Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Iveta Svobodová „Vše, o čem píšu, jsem projela a navštívila.“
S odstupem jednoho roku napsala Iveta Svobodová dva úspěšné romány. První z nich byl dobrodružný román s historickým tajemstvím Konec hry, jehož hlavní dějovou osou je objevení vyšehradského pokladu, po kterém jdou lupiči i přes mrtvoly. Druhou knihou je román Misionář, plný zvratů a psychologického napětí, ve kterém Luboš Neumann a jeho švýcarský přítel František Müller pronásledují neznámého sériového vraha. Autorky jsme se zeptali na obě její knihy i další plány do budoucna.
DOčteNO - Než jsem zemřela
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Rozhovor s Jaroslavem Duškem
Jaroslav Dušek vypráví ve své nové knize o příchodu na svět, o hlídačích a hlídaných. V NAKLADATELSTVÍ EMINENT je to už jeho čtvrtá, všechny považuje svým způsobem za radostné.
Recenze: Porodní sestra z Osvětimi
V románu polské autorky se přeneseme do doby, kdy bylo těžké žít, natož dávat naději na nový život.
Jak jsem se místo utopení rozhodla plavat
Většinou dávám přednost románům před motivačními knížkami. Když se mi ale dostala do ruky novinka, jejíž titulek na mě zavolal: Vzchopte se, do p**ele!, rozhodla jsem se ji ze zvědavosti otestovat. Zaujalo mě totiž, jak svým nekompromisně sarkastickým stylem jedná se čtenáři narovinu. ŽÁDNÉ VÝMLUVY.
Tomáš Paur: „Myši jsou všude, kde se něco šustne."
Když myši vylézají ze svých skrýší je první kniha, kterou napsal Tomáš Paur, ilustracemi ji doplnil Jiří Srnec. Část výtěžku z prodeje této knihy pro děti poputuje za dětmi s poruchou autistického spektra, jak nám autor prozradil v následujícím rozhovoru.
Hořící království – příběh Zlodějů dýmu končí
Všechno má svůj konec a teď je tady poslední kniha epické fantasy o zlodějích dýmu. Nemusíte se bát, že jste mezitím trochu zapomněli, co se všechno v druhém díle stalo, Sally Greenová vám to znovu připomene.
Recenze: Karel Gott - ilustrovaný životopis
„Na závěr každé skladby i každé písně má zaznít akord. Představte si tedy krásný, jasný a usmířený C dur…“ - Karel Gott -
Recenze: Nedokončená vražda
Hned na úvod se musím přiznat, že jde o vůbec první detektivní román, který od této známé anglické autorky čtu. Na všechna její předchozí díla jsem slyšela jen samou chválu, a tak tedy, ačkoliv detektivky moc nečtu, dala jsem jí šanci. Musím s neskrývanou radostí potvrdit, že jsem se do příběhu ponořila již od první stránky a nešlo se odtrhnout.
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události tento měsíc hýbou světem knihomolů a na co se můžeme právě teď těšit?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!