RSS
archiv revue
Tina Frennstedt: Mojí specialitou se staly rozhovory s příbuznými obětí zločinů
Švédskou expertku na nevyřešené a odložené případy inspirovaly skutečné kauzy, kterým se díky své novinářské profesi léta věnovala. V tradici vynikajících severských detektivek pokračuje sérií Odložené případy. Úvodní román Nezvěstná se odehrává na pomezí dvou zemí a za svoji přesvědčivost i vybroušený styl získala kniha ocenění Crimetime Awards.
Duchové rodiny Folcroftů – někteří lidé nechtějí odejít ani po smrti
Máte-li rádi horory, tento mrazivý příběh je právě pro vás ten pravý. Osamělý dům v lesích, podivné zvuky, tiché kroky. Duchové obcházejí kolem a možná si budou chtít někoho odvést…
DOčteNO - Spát v moři hvězd
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
S knihou Informační detox získáte dostatek prostoru k práci, tvoření i radosti
Publikace Infrormační detox, kterou vydalo nakladatelství GRADA, vznikla ve spolupráci dvou autorek - Michaely Dombrovské a Zuzany Šidlichovské. Volně navazuje na knížky „Pravidla pozitivního sobectví“ a „Pořádek nejen v hlavě“ a ocení ji každý, kdo se chce vypořádat s informačním přetížením nebo mu rovnou předcházet.
Recenze: Terapeutka
Psycholožka Sara má skvělou kariéru, spokojené manželství a výstavní dům na venkově. Jednoho dne se její manžel vydá na chatu, odkud se záhadně ztratí. Případem se zabývá policie a Sara zjišťuje, že svého manžela vůbec neznala. Anebo nám Sara celou dobu lže?
Recenze: Můj tajný život
Výborné studijní předpoklady jí do budoucnosti nestačily. Toužila po luxusu a cestování. Zařídila si to – jen musela žít dvěma životy.
Recenze: Emma
Myslím, že každý romantik zná Jane Austenovou. Já od ní četla Pýchu a předsudek. Je to už dávno. Vím, že se mi kniha líbila, ale film a seriál jsem přímo milovala. Proto jsem moc ráda přijala nabídku Knihcentra na tento román jako recenzní výtisk a já jim tímto děkuji za krásnou knihu.
Recenze: Světlo nad Londýnem
Cara měla našlápnuto ke skvělé kariéře. Místo života v Londýně si ale vybrala tichý kout Anglie, kde přijala místo asistentky ve starožitnictví. Díky své práci se dostane k deníku z druhé světové války. Rozhodne se vypátrat, jaký byl osud jeho pisatelky. A je docela možné, že toto rozhodnutí změní i její život.
Knižní novinky pro děti a mládež - únor 2021
14. února na celém světě proběhl (jako každoročně) Mezinárodní den darování knihy. Díky tomuto svátku se rozvíjí vztah dětí k četbě. Pojďte se podívat na únorové novinky, kupte nějakou a darujte ji!
Recenze: Velká dobrodružství medvěda Nedvěda a medvídka Mišky
Veselé medvědí příběhy, které se skvěle hodí jako první čtení pro začínající čtenáře. Autor v sobě nezapře překladatele a milovníka češtiny, a děti se tak naučí spoustu krásných českých slov a rčení.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!