Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Milý dárek rovnou na 365 dní
Pokud vybíráte valentýnský dárek v knihkupectví, zdaleka nemusí jít jen o romanticky či eroticky založené knihy. Obdarovaného chcete především potěšit.
DOčteNO - Gigolo
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Nemilosrdný král – temná erotická romance jako žádná jiná
Jakmile se začtete do této knihy, nebudete moct přestat. Tento temný i romantický příběh z podsvětí New Orleans vás chytne už od první stránky.
Recenze: Hodná a zlobivá holka
Hodná a zlobivá holka. Jedna vycházející krasobruslařská hvězda, druhá podivínka bez minulosti a s nejistou budoucností. Jedna z nich je však živá a ta druhá ne. Která je která?
Valentýnské chutě
Valentýn a chutě patří neodmyslitelně k sobě. Můžou to být chutě na sladké či na slané, ale taky na něco mnohem více pikantního. 😉 Ať tak či onak, vychutnejte si letos Valentýna všemi smysly.
Dárek k Valentýnu pro muže
Udělejte radost svému muži/příteli pěkným dárkem. Na prvním místě je samozřejmě kniha, ale máme pro vás spoustu dalších tipů na neknižní dárky. Vyberte ten pravý!
Recenze: Deník Ruth Maierové
Životní příběh křehké duše, odehrávající se na pozadí vražedného šílenství...
Tipy na dárek k Valentýnu pro ženy
Co jí koupit k Valentýnu? Pojďte k nám, máme pro vás několik nápadů!
Její třešničky – erotika i humor – co chtít víc?
Jestli se vám líbil román Jeho banán, Její třešničky se vám budou líbit ještě víc. Tato kniha je neskutečně zábavná.
Voňavá lékárna + 100 KNIHCENTŮ navíc
Ve vzduchu se vznáší tajemství
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte najít klíče ke zdraví a zjistit, v čem se skrývá tajemství zdravého a vyživeného těla? Pak je pro vás kniha 77 tipů pro zdravá střeva tou pravou.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.