RSS
archiv revue
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události aktuálně hýbou světem knihomolů a na co se můžeme už brzy těšit?
Magická sleva na čarodějnické knihy a karty
Na noc z 30. dubna na 1. května připadá oslava pálení čarodějnic. A my jsme pro vás připravili lákavé slevy na knihy a karty. Akce platí do 30. 4. 2022.
DOčteNO - Sexy dorty
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Recenze: Jezevec
Pojďte se zavrtat do pořádného severského thrilleru s prvky detektivky, hororu i tajemna. Necháte se psychicky rozložit tak, že prolezete každou dírou v zemi, či v sobě objevíte skryté spisovatelské sklony? Anebo se na návštěvách začnete ptát „Máte sklep? A mohla bych ho vidět?“
DOčteNO - Životice
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Sexy dorty od toho nejlepšího cukráře
Nějaký ten dort jsme asi už někdy upekli všichni. Ale jak to má vypadat a jak to můžeme zvládnout i sami, to nám ukáže krok za krokem Josef Maršálek.
Recenze: Laskavý jed
Na knihu jsem narazila již před nějakou dobou u zahraničních youtuberů. Z poměrně kladných recenzí jsem usoudila, že by mohlo jít o něco, co bych si také mohla užít. Byla jsem proto vážně ráda za český překlad. A buďme upřímní... koho by nenalákal už jen ten název?
Dubnové DESKOHRÁTKY
Aprílové počasí si s našimi nervy pěkně pohrává, co říkáte? Procházky během chvilek, kdy vykoukne sluníčko, jsou skvělé. Jiné dny, kdy jsme zalezlí doma v teple, ale můžeme vyplnit jinak – hravě. Jaké deskovky vyšly v dubnu? Pojďme si o ně i zasoutěžit!
Soutěž o 2 výtisky knihy Kdo seje vítr
Sebastian Bergman a jeho kolegové z kriminálky jsou zpátky na scéně! Vyhrajte krimi román Kdo seje vítr.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Než udeří stín
Na knihu Než udeří stín jsem se velmi těšila. Nečetla jsem všechny knihy od spisovatelky J. D. Robb, ale když má vyjít novinka, tak se vždycky těším.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.