RSS
archiv revue
Recenze: Vrah číslo sedmnáct
Věděli jste, že i nájemní zabijáci pracující pro vládu mají svou hierarchii? Ti nejlepší z nejlepších musí neustále dokazovat, že na to mají. Pokud se chcete stát tím nejlepším, nezbývá vám nic jiného než se zbavit svého předchůdce. Aby Sedmnáctka prokázala své kvality a udržela se na vrcholu, musí zavraždit svého předchůdce, Šestnáctku.
Soutěži o 3 výtisky knihy Buď jako řeka
Vyhrajte knihu Buď jako řeka, inspirovanou skutečnými událostmi, které provázely zkázu městečka Iola v 60. letech 20. století, je příběhem o hluboké lásce neochvějně čelící těžkostem a ztrátám, ale také o nalezení odvahy, nezlomnosti, přátelství a nakonec i domova – tam, kde bychom to nejméně čekali. Román čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
S námi je brnkačka vybavit prvňáčka!
Prázdniny se nám pomalu chýlí ke konci a budoucím prvňáčkům tak začíná nová, velmi důležitá životní etapa. Rozhodli jsme se proto připravit nabídku produktů pro vaše budoucí školáky.
Knihy plné odpovědí nyní jen za 199 Kč!
Pokládají vám děti spoustu otázek? My pro ně máme odpověď a vy ušetříte. Proč tedy nezabít dvě mouchy jednou ranou?
Knižní novinky pro děti a mládež – srpen 2023
Prázdniny se přehouply do své druhé poloviny a na pultech knihkupectví na své čtenáře čekají srpnové novinky.
Získejte NEJ fantasy dárek s MEGA slevou právě teď!
Cože? Vánoční dárek už v létě? ANO! Protože téhle příležitosti nejde odolat! Nakupte teď s mega slevou rovnou celou sérii!
DOčteNO- Nezdolná
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - SRPEN 2023
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Recenze: Vegan recepty Chutně a snadno
Brýdová je usměvavá sympaťačka, která před pár lety prodělala dvakrát za sebou rakovinu. A i to bylo pohonem pro to, aby se přesunula z běžného stravování na čistě rostlinné.
Knižní novinky – srpen 2023
Zajímá vás, jaké novinky najdete v knihkupectvích v srpnu? Máme pár tipů na knihy, které by neměly ujít vaší pozornosti.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!