RSS
archiv revue
Soutěž o 2 výtisky knihy Pátý svědek
Zkuste své štěstí a vyhrajte knihu z detektivní série s advokátem Mickeym Hallerem. Pátý svědek čeká na dva výherce.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Vytoužená smrt
Na tísňovou linku je nahlášená střelba v odlehlém domě. Policisté tam objeví muže s ustřeleným obličejem a dva seniory, kteří tvrdí, že se k nim muž vloupal. Jenomže záhy je jasné, že staří manželé lžou. A že těch lží není málo. Inspektor Adam Fawley zjistí, že muž má spojitost s dvacet let starým případem a vy ani on nepřestanete vycházet z údivu.
Sleva na stylové sety do školy
Nečekejte na začátek školního roku. Nakupte cool školní sety pro děti už teď a ušetřete.
ZPÁTKY DO ŠKOLY aneb BACK TO SCHOOL
Za pár dnů se opět po prázdninách otevřou školní brány a děti zasednou do lavic. Konec vyspávání až do poledních hodin, čeká je brzké ranní vstávání. Batohy, penály, sešity, psací potřeby – to vše by mělo být připraveno. Mrkněte na naše tipy.
Začni školní rok se stylem!
Školní potřeby nemusí být nuda, stačí si vybrat z různých motivů populárních hrdinů.
Recenze: Tajemství modrého skarabea
Pro milovníky egyptské historie je každý nový román pojednávající o této dávné civilizaci velkým svátkem. Káhira, Luxor, Karnak, Údolí králů, Asuán… to jsou názvy míst, při jejichž zmínce se roztluče nejedno zapálené srdce. O to víc, když si dotyčný mohl splnit sen a daná místa viděl na vlastní oči. Patřím mezi tyto šťastlivce. Egyptskému kouzlu jsem propadla již v pubertálních letech.
Zábava i prohlubování vědomostí pro milovníky koček

Pokud jste kočičí člověk, poznal/a jste, že kočky jsou vskutku magičtí tvorové. Nejen svým uhrančivým pohledem, majestátností, ale také blahodárnou energií, kterou na nás přenášejí, když nám vrní na klíně. Kočičky zastávají místo právoplatného člena rodiny, a tak s nimi prožíváme různé situace. Kočičí svět je nabitý příběhy, a i proto se tihle čtyřnožci stávají hlavními hrdiny spousty knih. Bylo těžké vybrat ty nejzajímavější, ale tady jsou… Navíc kočky a knihy, to je skvělá kombinace i z hlediska toho, že kočička dělá svému páníčkovi perfektní společnost, když zasedne ke knížce. 

 

Proč jsem se právě dnes zaměřila na tyhle (většinou) chlupaté společníky? Protože 8. srpna slaví svůj svátek – je Mezinárodní den koček.

 

Nečekejte tady nic jiného než kočky, kam se podíváš! 🐱🐈😻

Chystáte se do Řecka? Přibalte si kromě knihy také průvodce a slovník
Pokud se v létě či na podzim chystáte do Řecka, určitě nepohrdnete našimi tipy na knihy, slovníky a průvodce, které pokud si je vezmete s sebou, jistě oceníte. A určitě to chce i beletrii, kde hlavní roli hraje řecká pevnina.
DOčteNO- Udělej to jako racek
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Soutěž o 3 výtisky knihy Léčivá síla zvířat
Každé setkání se zvířaty se dotýká naší duše a zanechá stopu, která nikdy zcela nezmizí. Pokud jste milovníky zvířat, zkuste své štěstí v soutěži o knihu Léčivá síla zvířat, která čeká na 3 výherce.
Prémiový obsah
číst více
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!