RSS
archiv revue
Debut Ivany Chřibkové Suchý hadr na dně mořském
Narodila se nedaleko Opavy, dnes žije ve Španělsku. Tam napsala svou první knihu, jejíž neobvyklý název upoutá na první pohled. Ivana Chřibková si umí plnit sny. Jedním z nich je, že napsala příběh, kterému dala knižní podobu.
Thriller V podezření vás nadchne důkladnou psychoanalýzou
První díl krimi série s psychologem Josephem O’Loughlinem dokazuje, že prvky severské krimi najdeme i v neseverských zemích. Michael Robotham vytvořil velice důmyslný thriller, který vás zavede hluboko do duše psychopata i psychologa.
Amanda Quick: Dlouhá noc
Na knihy spisovatelky Amandy Quick narážím na každém kroku už několik let, ale vždy jsem měla za to, že nejsou zrovna můj šálek čaje. Ve většině případů šlo o lehce paranormální či historickou romantiku, kterou příliš nevyhledávám.
James Patterson: Smečka
Zapálený biolog Jackson Oz zasvětil posledních pár let zkoumání anomálního chování zvířat. Svou teorii pojmenoval KZL (konflikt zvířat-lidé) a podpůrná fakta o ní shromažďuje na svém blogu.
Dívka ve vlaku
Dívka ve vlaku je kniha plná tajemství. Každý je má. A tento příběh je o všech malých tajemstvích, která jsou jen krůček od toho, co vidíme na povrchu. Tajemství, která zůstávají jen za zavřenými dveřmi.
Raine Miller: Múza
Raine Miller už má na kontě hezkou řádku knih. U nás jich dohromady vyšlo už osm, Múza je zatím nejnovější vycházející a přece nejstarší – je to všeho všudy první kniha, kterou napsala.
Tenká neviditelná hranice
„Když přestaneme snít, jsme mrtví“, to je něco jako životní krédo Kiliana Jorneta, mladého skialpinisty a autora knihy Běhej, nebo zemři. Jeho kniha Neviditelná hranice vypráví o splnění snu i o tom, jak se může sen v jednom jediném okamžiku změnit na drásavou noční můru.
Soutěž o tři výtisky knihy Levandulové noci
UKONČENO - Pojďte si odpočinout od napětí, thrillerů a hororů. Uvolnit se v krásné historické zemi Provence v jihovýchodní části Francie. Prožít voňavé levandulové noci s Isabell, hlavní postavou romantického románu Levandulové noci, kterou napsala autorka Sophie Bérard.
Nesbø patří ve svém žánru mezi naprostou špičku
Jo Nesbo u nás bezpochyby patří mezi nejoblíbenější severské autory. Za svou popularitu může vděčit především své sérii s Harry Holem, kterou si oblíbilo bezpočet čtenářů.
Lucy Clarkeová: Poslední nádech
Všechno to začalo jako obyčejný příběh zamilovaného páru. Eva byla mladá žena a prožívala své nejhezčí životní období s manželem Jacksonem. Zdálo se, že jejich životu nic nechybí, a že mají slibné vyhlídky do budoucna.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!