RSS
archiv revue
Hana Marie Körnerová: Nevěsta ze zámoří
Život jí vzal vše – válka manžela, nemoc malého synka. Mladou vdovu Julii Krásovou ve své rodné zemi již nic nedrží...
Emma Straubová: Dovolenkáři
Jet na dovolenou s rodinou a přáteli může být pořádně nebezpečné, hlavně pokud mezi sebou máte nějaké nevyřešené záležitosti a tajemství....
Soutěž o tři e-knihy Let autorky R. K. Lilley
UKONČENO - Americká spisovatelka R. K. Lilley žijící v Texasu, je aktivní ženou, matkou dvou synů a bývalou letuškou první třídy. Napsala erotický román Let vyprávějící příběh o letušce Biance, které se po setkání s pasažérem Jamesem obrátil život vzhůru nohama.
E-novinky říjen
Ani v říjnu nezůstali nakladatelé pozadu a do prodeje uvedli řadu zajímavých titulů. Opět jsem si dala za úkol vybrat pro vás několik e-novinek.
Dračí posel Serafína se vydává na cestu.
Vítejte zpátky v Goreddu. V království, kde sdílejí zem, život i neklid a velmi křehkou rovnováhu lidé a draci. V této zemi je vše jasné dané, buď jsi člověk nebo drak. Tedy bylo, než se objevila Serafína.
Recenze na druhou knihu Aleny Thomas Děláme si to doma sami 2
Děláme si to doma sami 2 navazuje na úspěšnou a oceňovanou příručku Děláme si to doma sami, ve které jsme se mohli nechat inspirovat těmi nejlepšími přírodními recepty na kosmetické, drogistické a lékařské produkty, které si dokážeme vyrobit svépomocí a těšit se z jejich funkčnosti.
To nejlepší ve vaší knihovně - bloggerka Scribbler
Požádala jsem blogery, kteří pro nás píší recenze, aby vybrali ze svých dobře zásobených knihoven pět nejlepších a nejoblíbenějších titulů.
Soutěž o tři boxy trilogie Vetřelec
UKONČENO - Všechny tři díly sci-fi hororu Vetřelec v dárkovém boxu vydává 26. 10. 2015 nakladatelství Baronet a vy již nyní o něj můžete s námi soutěžit! Vyhrajte a prožijte se statečnou Ellen Ripleyovou její neskutečný boj se záhadnými tvory ...
Soutěž o tři e-knihy Nanejvýš čtyři hodiny spánku
UKONČENO - Každodenní honičku zná snad každá zaměstnaná žena. O to větší, pokud jsou už i děti. Nanejvýš čtyři hodiny spánku, aneb Mateřství po francouzsku, je romantická komedie, kterou napsala Marléne Schiappa...
Vlk - thriller, z kterého mrazí...
Malá holčička se zatoulala svým rodičům až do lesa. Tam si povídá s medvídkem a trhá kytky. Pak k ní přiběhne vlk. Vlastně je to pes. Ten má na obojku žádost o pomoc. A tady podobnost s příběhem Červené karkulky a zlého vlka končí.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!