RSS
archiv revue
Promlouvá k vám Zodiac
Gary L. Stewart dlouhé roky pátral po svém otci. Po deseti letech usilovného hledání tvrdí, že jeho otec byl sériový vrah Zodiac... "nejnebezpečnější ze všech zvířat".
Knižní novinky - říjen 2015
Také druhý podzimní měsíc přináší spoustu zajímavých knižních novinek. Opět jsme vybrali pár titlů, které by se našim čtenářům mohly líbit.
Jméno Steve Jobs z historie jen tak nezmizí
Ve velké části světa už dnes nevyvolává vyobrazené nakousnuté jablko chuť na šťavnaté ovoce, většině lidí se spíš vybaví chytré mobilní telefony, osobní počítače a mnoho dalších technologických vymožeností posledních let. A někomu také jméno Steve Jobs.
Sohere Rokedová: Jak zatočit s únavou
Nevím čím to je, ale jak začne podzim, cítím se hodně unavená. Asi to souvisí se silným nasazením na začátku akademického roku. Navíc neznám moc lidí, co by se pravidelně chlubili s usměvavým a odpočatým tělem.
To nejlepší ve vaší knihovně - bloggerka Eliška
Požádala jsem bloggery, kteří pro nás píší recenze, aby vybrali ze svých dobře zásobených knihoven pět nejlepších a nejoblíbenějších titulů.
Soutěž o tři knihy Prokletý milenec z cyklu Bratrstvo černé dýky 13
UKONČENO - Sérii Bratrstvo černé dýky, kterou píše americká spisovatelka J. R. Ward, vlastním jménem Jessica Bird, určitě nemusíme představovat. J. R. Ward je oblíbenou autorkou erotických paranormálních romancí...
Josef Bernard Prokop: Paní Grimmová se představuje
V poslední době se čeští autoři čím dál více pouštějí do experimentů na poli žánrů, které jim nejsou úplně vlastní. Tímto směrem se rozhodl jít i Josef Bernard Prokop, který má na svém kontě již dva díly poutavého historického románu o Karlovi IV.
Soutěž o tři e-knihy Kouzelník ze Lhasy
UKONČENO - David Michie je australský spisovatel, působí jako instruktor meditace a je milovníkem koček. Je autorem detektivek a knih o buddhismu jako je např. Buddhismus pro zaneprázdněné, Dalajlamova kočka nebo Kouzelník ze Lhasy.
„Bylo nebylo“ v jednom eshopu
Při procházení knižních blogů jsem narazila na zajímavý projekt. Jedná se o meme „Bylo nebylo“. Jde o to, zapsat první větu knihy, kterou zrovna čtete.
Leo
Leo je samostatný román z cyklu Znamení lásky, u něhož americký vydavatel upozorňuje, že vzhledem k obsahu a silným výrazům v knize je určen pro čtenáře nad 18 let…
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!