Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Dům na útesu – strhující, temný i tajemný
Máte před sebou temný thriller, ve kterém není nic jisté. Začalo to krásným flirtem a nakonec přijela policie a koroner. Co se vlastně stalo v tajemném domě na útesu?
Knížka s puzzle Od jara do zimy a veršované hádanky se samolepkami JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA
Tyhle půvabné knížky velmi potěší všechny milovníky české klasiky – najdete v nich totiž půvabné ilustrace oblíbené autorky Heleny Zmatlíkové, na jejíchž obrázcích vyrostly už celé generace malých čtenářů. Připomeňte si je se svými dětmi či vnoučaty, zasněte se a zavzpomínejte na dětství!
Rozhovor s Ivanou Chřibkovou
Co má spisovatelka Ivana Chřibková společného s hlavní hrdinkou svých knih? Co pro ni znamená psaní? Proč nazvala novou knihu Kdoule? To všechno nám prozradila v následujícím rozhovoru.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ŘÍJEN 2019
Pro členy věrnostního programu máme nové odměny! Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, knihy za 1 Kč, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Recenze: Legie plamenů
Svět s příslibem míru je pryč. Draggové, kdysi považování za kořist, se stávají lovci a hrozba jejich sjednocení, rýsující se kdysi v myslích jedinců, nabírá děsivě reálnou podobu. Daleko za obzorem povstává mýtus, který chce získat nadvládu a zničit lidské pokolení. Aby tak učinil, musí se ale nejdřív pomstít za léta lovů na své děti a vyhubit kohokoli, kdo by mu stál v cestě.
Soutěž o 3 výtisky knihy Jak mě překvapíš?
O knihu z žánru romantiky už jsme nesoutěžili dlouho. Teď mají milovníci jedinečnou šanci vyhrát jednu ze tří knih autorky Sophie Kinselly Jak mě překvapíš?
Recenze: Polední hodina
Člověk v soukolí časoprostorových determinant – geniální román německé spisovatelky hledá odpovědi na základní existenciální otázky .
Našeptávač – neotvírej okno, nebo ho uslyšíš
Pojďte si přečíst psychologický thriller, z kterého se tají dech. Nejdřív je strašidelný, pak děsivý, a pak už člověku vyloženě běhá mráz po zádech. Má v sobě něco z Thomase Harrise i ze Stephena Kinga, ale je skvělý sám o sobě.
Recenze: Protivníci
Marissa Meyerová patří k mým oblíbeným spisovatelkám už od roku 2012, kdy jsem četla poprvé první díl Měsíčních kronik, Cinder. Od té doby se k jejím knihám ráda vracím a jsem neskutečně ráda, že jsem měla možnost dostat se i k Protivníkům. Na pokračování Renegátů jsem se těšila už od jejich vydání, jelikož superhrdiny vážně můžu.
UKONČENO - Kniha za 1 Kč - Šťastný život + Žít s lehkostí za 1 Kč
Nenechte si ujít akci, ve které získáte ke knize Šťastný život, která navazuje na bestsellery Vztah bez stížností a Svět bez stížností, knihu Žít s lehkostí za 1 Kč.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!