Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Knihomolská taška, kterou jste si přáli 🖤
Už nějaký ten pátek máme v nabídce knihomolskou nákupní tašku s českým nápisem. A znáte to: Někdo má rád holky, jiný zase vdolky. I když šla taška s textem v češtině na dračku, mnozí jste nám psali, že ji moc moc chcete, ale přejete si na ní text in English. Máte ji mít!
Soutěž o 3 výtisky knihy Guinness World Records 2020
Vychází každý rok a ani letos tomu není jinak. Zkuste štěstí v naší soutěži a vyhrajte nejnovější vydání publikace Guinness World Records.
Matematička, pak horolezkyně a nakonec ředitelka nemocnice
Slyšeli jste někdy jméno Dina Štěrbová? Ti z vás, kteří se zajímají o horolezectví, asi budou znát českou horolezkyni a vysokoškolskou učitelku matematiky. Jako první žena na světě zdolala dvě osmtisícovky.
Recenze: Upečeno s láskou
Upéct chleba není až tak složitá věc. Když jsem byla na mateřské (asi šest let zpátky), sem tam jsem ho upekla a všichni jsme ho snědli za křupava, dalo by se říct za tepla, jen tak suchý, protože byl výborný. Bylo to časově náročné, a tak s nástupem do práce, jsem ho přestala péct. Později jsem se dozvěděla na Facebooku o pěčení s kváskem. To jsem vůbec nechápala a říkala si, že je to na mě moc složité. Ale tahle kniha mi ukázala, že to zvládnu taky.
Recenze: Sněžný měsíc
Drsná příroda, atraktivní lokalita pro výstavbu, starousedlíci a naplaveniny z Prahy. Realitní makléři, politici s pusou plnou slibů a těžce pracující lidé. Nevraživost, závist a temná tajemství. Takové jsou Beskydy v podání známé české spisovatelky Michaely Klevisové.
Audiotéka slaví 8. rok na českém trhu! Během narozeninových oslav nabídne bestsellery za 149 Kč.
Před osmi lety vstoupila Audiotéka na český trh audioknih netradičně, pouze s digitálním formátem audioknih: e-shopem a mobilní aplikací. Dnes při poslechu audioknih v mobilní aplikaci Audiotéka relaxují, pracují nebo cestují sta tisíce posluchačů. Na výběr mají z více než 4 700 titulů, ze kterých přes dvě stě vydala Audiotéka sama. Audiotéka nyní zve na oslavu narozenin - v úterý 8. 10. bude možné pořídit tisíce audioknih za narozeninových 149 Kč.
Soutěž o 5 balíčků s knihami Dokážeš udržet tajemství?
Nálož filmové romantiky Dokážeš udržet tajemství? vznikla podle stejnojmenného knižního bestselleru spisovatelky Sophie Kinsella. Právě teď si můžete zasoutěžit o 5 balíčků, které obsahují knihu Dokážeš udržet tajemství?, balíček DVD s romantickými filmy a Mentos balíček.
Recenze: Muž, který už nezavolal
"Opravdu to bolelo. Proč mi nikdy nikdo neřekl, že "zlomené srdce" není jenom obrazné vyjádření?"
Recenze: Dům v podhradí
Jeden dům, dvě sestry, dva osudy. Kadeřnice Martina má partnera a dceru, vedoucí obchodu Lenka touží po velké spokojené rodině. Jak jejich životy ovlivní dědictví v podobě malebného domku? Ustojí náhlé bohatství, nebo se změní k nepoznání?
Novinka Romana Vaňka SLADKÉ POKLADY ČESKÉ A MORAVSKÉ KUCHYNĚ
Koncem října přistane na pultech knihkupectví zbrusu nová kuchařská kniha Romana Vaňka. Jak už název napovídá, bude navazovat na dnes již ikonickou kuchařku Poklady klasické české kuchyně.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!