RSS
archiv revue
Beseda: Ladislav Hanousek - Maminko, není mi dobře
Co dělat a jak postupovat, když vaše dítě onemocní? Osvědčené rady přináší kniha pediatra MUDr. Ladislava Hanouska Maminko, není mi dobře. Rodiče v ní najdou odpovědi na otázky týkající se vývoje, výchovy a běžných problémů dětského věku.
Pivařka 2 – průvodce domácího sládka
To nejlepší pivo na světě je vaše vlastní! Je jedno, jestli jste už zkoušeli vařit pivo, nebo o tom jen uvažujete. S Pivařkou 2 to hravě zvládnete!
Knih od Břicháče Toma není nikdy dost! Vychází dvě novinky
Od doby, kdy vydal Tomáš Kosačík alias Břicháč Tom svou první knihu, uběhla už spousta času. Stala se bestsellerem, stejně jako ty další. Celkem se prodalo přes 500 000 výtisků. A ještě letos před Vánocemi vychází dvě Tomovy novinky - Nejjednodušší plán 29 dní a Nejjednodušší recepty.
Knižní novinky pro děti a mládež - říjen 2019
V říjnu si s námi počasí hraje, jednou teplo, na druhý den mrazivo. A tak je to i při čtení - některé příběhy jsou mrazivé, jiné nás zahřejí. Pojďte se podívat na pravidelnou porci knižních novinek pro děti a mládež.
Recenze: Když kohout dozpíval
První kniha z trilogie, která se zabývá událostmi po popravě českých pánů na Staroměstském náměstí.
Recenze: Podvod zlatého faraona
Na staré půdě lidé nachází řadu věcí. Nález v domě Egypťanky s českými kořeny vyvolá v Káhiře zděšení. Deník jejího pradědečka je plný tajemství týkajících se objevu Tutanchamonovy hrobky. Začnou umírat lidé a brzy je jasné, že nikdo není v bezpečí.
Čtyři zajímavé knihy o přírodě pro děti
Pojďte dětem vyprávět o nejběžnějších druzích ptáků u nás, o životě včel, vysvětlete jim jednotlivá roční období v různých částech naší přírody a vytáhněte je na fascinující cestu vesmírem.
UKONČENO - 19. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
V této hře pro členy věrnostního programu můžete najít až 50 KNIHCENTŮ. Využijte nápovědy v podobě indicií.
UKONČENO - Doprava zdarma nad 300 Kč - pouze dnes 17. 10. 2019
Po delší době spouštíme oblíbenou akci doprava ZDARMA nad 300 Kč. Nepromarněte svoji šanci, nikdy nevíte, zda akci zopakujeme do konce roku.
Soutěž o 3 výtisky knihy Mají chobotnice duši?
Líbí se vám chobotnice? Třeba si je zamilujete po přečtení knihy, o kterou si můžete zasoutěžit. Čeká na 3 výherce!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!