RSS
archiv revue
Recenze: Hedvábná past
Sadistický vrah mladých žen dává kriminálce pořádně zabrat. Vypátrat ho má kapitánka Nina se svým novým parťákem Štěpánem. Ti dva jsou jako oheň a voda a není vůbec jisté, zda dokážou spolupracovat. Zapomenou na své šarvátky? Podaří se jim zjistit, kdo stojí za všemi zločiny?
Recenze: Kde se skrývá ďábel
Československo roku 1935. V Praze řádí sadistický vrah s přezdívkou Kožená zástěra. Psychiatr Viktor Kosárek míří na Orlí hrad, kde se léčí šestice vraždících maniaků a kde se podle legend skrývá vstup do pekla. Kosárek věří v moderní vědu, ale brzy zjistí, že ne všechno lze vysvětlt rozumem.
Recenze: My proti vám
Medvědínem v zimě otřásla událost, která obyvatele rozdělila na dva tábory. A protože Medvědín žije jen pro hokej, jeden z táborů byl výrazně větší a hlasitější. Něco podstatného se změnilo pro všechny, ale nejvíc byly zasaženy dvě rodiny. A ty se teď snaží prostě přežít.
Soutěž o 3 výtisky knihy Pod Annapurnou svítá modře
Milovníci hor mohou zajásat. Vyhlašujeme soutěž o cestopis , který vás zavede do krásných Himalájí. Pojďte zkusit své štěstí a vyhrajte jeden ze 3 výtisků. Nechte se inspirovat knihou o cestě, horách a lidech.
Knižní novinky - leden 2019
S novým rokem to chce novou knihu. Pojďte se s námi podívat, co nového vyjde v lednu a co si hned můžete objednat v našem předprodeji.
UKONČENO - 10 KNIHCENTŮ navíc za napsání krátkého hodnocení ke knize
Staňte se členy věrnostního programu a doporučujte knihy ostatním. Stačí pár slov a odměna vás nemine.
Drsný návrat ke kořenům
Napadlo vás někdy, že naše existence na planetě Zemi není samozřejmá? Každý večer jdeme spát a automaticky počítáme s tím, že náš život se i zítra bude odvíjet ve stejných kolejích. Co když je to ale jinak? Co když osud lidstva visí jen na vlásku? Jak se dokážete sžít s touto představou?
Soutěž o 3 výtisky knihy Zloděj psů
Na podzim vyšla nová kniha Josefa Habase Urbana, autora Habermannova mlýna a dalších bestsellerů. Najdete v ní dobrodružné povídky o síle vztahu psa a člověka, ilustroval ji Marko Čermák, legendární malíř Rychlých šípů. Pojďte si zasoutěžit o 3 výtisky.
Kouzlo osobnosti prodává. Ladislav Špaček ví, jak na něj
Představte si prototyp ideálního člověka, se kterým byste se nebáli spolupracovat, uzavřít smlouvu či pojištění, nebo si od něj nechat poradit s objednávkou i financemi. Měl by být solidní? Důvěryhodný? Slušný a pozorný, ale zároveň zdravě sebejistý? Měl by působit jako profesionál?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!