RSS
archiv revue
Recenze: Špatná dcera
Špatná dcera je název nového psychologického dramatu skvělé kanadské spisovatelky Joy Fieldingové. Příběh vypráví o třech sourozencích, které rodinná tragédie svede po pěti letech vzájemného mlčení opět dohromady.
Máte doma police přecpané knihami, které jste nečetli? Podle odborníků je to v pořádku.
Když vejdete do obchodu s knihami, je to jako vejít do jiného světa. Tolik příběhů, možností a tolik stránek, které lákají k přečtení.
Recenze: Let
Sergej Aljochin si jako kriminalista získal přezdívku Buldok. Brzy ale sešel ze správné cesty a provedl něco, co ho může stát krk. Z elitního policisty se stal psancem. Prchá před ukrajinskou mafií, prahne po pomstě za smrt manželky a dcer, a aby toho nebylo málo, v zádech má sériového vraha.
Recenze: Nebeské komando
Román Nebeské komando líčí osud nejmladšího ze šesti dětí, čtyřletého Gustava, který špatně snáší ztrátu maminky, na kterou byl velmi fixovaný. Jako jediná z rodiny mu ukázala, co znamená láska, pohlazení, políbení a objetí. Proč byl zbytku rodiny téměř lhostejný, se dovídá až mnohem později.
Recenze: Dům
Jack a Sydney objevili svůj vysněný dům. Brzy po nastěhování se ale začnou dít podivné věci. Jack objeví na půdě mrtvou kočku, Sydney se bojí nového souseda a oba mají pocit, že ve starém domě straší. Dům je napínavý hororový thriller, ne neprávem přirovnávaný k nejlepším hororům Stephena Kinga.
Beseda: Pavel Kolář a Renata Červenková - Labyrint pohybu
První březnový den zavítali do ostravského Domu knihy autoři velmi úspěšné knihy Labyrint pohybu. Renomovaný fyzioterapeut Pavel Kolář a novinářka Renata Červenková mimo jiné prozradili, jakou největší výzvu museli překonat.
Soutěž o 2 výtisky knihy Stojednaletý stařík, který se vrátil, aby zachránil svět
Pokračování světového bestselleru Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel si nesmíte nechat ujít. Máme tady soutěž o 2 výtisky knihy Stojednaletý stařík, který se vrátil, aby zachránil svět. Pojďte do toho!
Kniha ZROZENÍ KMENOVÉHO VŮDCE jen za 272 Kč - sleva 30 %
Po přečtení této knihy vám bude jasné, v čem spočívá úspěch kmenových vůdců, a navíc je dokážete napodobit. Nyní zakoupíte knihu s 30% slevou jen za 272 Kč.
Beseda: Ivan Langer - Sochobásně
Předposlední únorový den se v Domě knihy konala beseda s bývalým politikem, který v současnosti působí jako advokát a předseda Správní rady soukromé Vysoké školy CEVRO Institut, Ivanem Langerem. Představil zde svou knihu Sochobásně.
Recenze: Vladimir Putin
Kdo by si chtěl utvořit názor na Vladimíra Putina toliko na základě toho, co o něm píší mainstreamová média či říkají v České televizi, asi by měl hned jasno – v osobě ruského prezidenta by před ním defilovala temná postava novodobého cara, pod jehož knutou trpí nešťastný národ, diktátora, potlačujícího demokracii a lidská práva, popř. válečného štváče, který svými plány na rozšíření ruského impéria ohrožuje Evropu a celý svět.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!