RSS
archiv revue
Velký knižní čtvrtek 14. 3. 2019
Obvyklá patnáctka nových knih - toho nejlepšího čtení na jaro - opět míří na pulty knihkupectví. Už příští týden je Velký knižní čtvrtek.
UKONČENO - 2. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Druhá hra Lovce KNIHCENTŮ je tady. Máme pro vás 2 indicie a 50 KNIHCENTŮ navíc, za které si můžete vybrat knihu za 1 Kč ve věrnostním programu.
Soutěž o 3 výtisky knihy Víš, kde jsou děti stromů?
Máte doma malé děti? Nebo vnoučata? Udělejte jim radost a zapojte se do naší soutěže o nádherně ilustovanou knihu Víš, kde jsou děti stromů? Čeká na 3 výherce!
Recenze: Poslední dny Rabbit Hayesové
Strhující román Poslední dny Rabbit Hayesové považuji za jeden z nejkrásnějších románů dnešní doby. Autorka v něm píše o citlivých tématech, o kterých člověk za normálních okolností raději nechce ani uvažovat.
UKONČENO - Sleva 5 % pro všechny věrné ženy
Slavíme Mezinárodní den žen a odměníme všechny ženy, které jsou věrné knihám. Zjistěte pomocí kvízu, jaký typ knihomolky jste a vyberte si slevu za věrnost.
Beseda: Eva Tvrdá - Dlužná částka
Minulý měsíc zavítala do Domu knihy z nedalekého Hlučínska spisovatelka Eva Tvrdá. Na besedě hovořila o své nejčerstvější knižní novince, detektivce Dlužná částka.
Knižní novinky - březen 2019
Oblíbené přísloví říká, že v březnu je nám nejlépe za kamny a abyste se tam nenudili, má pro vás KNIHCENTRUM nabídku těch nejlepších knižních novinek, které v březnu vyjdou. Pojďte si vybrat.
Recenze: Navždy první
Co může o této knize napsat recenzent, pro nějž je horolezectví španělskou vesnicí? Někdo, jehož nejvyšším zdolaným vrcholem je Velký Rozsutec (1610 m) v Malé Fatře na Slovensku? Člověk, který sice ví, že té sekyrce, co se používá při výstupech na skály, se říká cepín a že Mount Everest se v domorodém jazyce jmenuje Čumulungma (nebo tak nějak), ale to je tak všechno? Zkrátka naprostý antitalent na všechno, co s horolezectvím byť jen vzdáleně souvisí?
UKONČENO - 100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihy Na Leopardí skále
Pro všechny členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ máme ke knize od Wilbura Smitha Na leopardí skále 100 KNIHCENTŮ navíc.
Beseda: Dariusz Kortko, Marcin Pietraszewski - Kukuczka
Začátkem února představili na besedě v Domě knihy biografii Kukuczka její autoři - Dariusz Kortko a Marcin Pietraszewski.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!