RSS
archiv revue
Recenze: Stesk po krvi
Na severu Itálie dojde k několika brutálním vraždám. Policie sleduje falešnou stopu a nepolapitelný vrah znovu udeří, případu se začnou věnovat dva novináři: zkušený matador Marco Besana a praktikantka Ilaria Piattiová. Spojuje oběti něco víc než jen to, že to jsou ženy? A co je pojí se sériovým vrahem, který zemřel před více než sto lety?
UKONČENO - 100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihy Tiché roky
Nový román Tiché roky od Aleny Mornštajnové právě v předprodeji. Navíc k nákupu této knihy získáte 100 KNIHCENTŮ navíc.
UKONČENO - 3. HRA - LOVEC KNIHCENTŮ
Pro tento týden budete potřebovat obecný přehled. Tak co, uhodnete, kam jsme KNIHCENTY umístili?
Alena Mornštajnová napsala nový román. Bude se jmenovat Tiché roky
Jednou z nejoblíbenějších českých autorek je v současnosti bezpochyby Alena Mornštajnová, která se do srdcí čtenářů nejvíce zapsala svým třetím románem Hana (2017). Čekali jste na další? Pak se vaše čekání blíží do finále. Koncem dubna vydává nakladatelství HOST její novou knihu Tiché roky.
UKONČENO - Testy 2019 k přijímacím zkouškám + testy 2018 za 1 Kč
Chystají se vaše děti 5. nebo 7. tříd k přijímacím zkouškám v roce 2019? S testy z matematiky a z českého jazyka pro 5. a 7. třídu od nakladatelství Didaktis přípravu s dětmi na přijímací zkoušky zvládnete levou zadní.
Beseda: Jakub Kopáček - Dýmkařská bichle
V únoru se konala v Domě knihy beseda na zajímavé téma - dýmkaření. Svou první knihu nazvanou Dýmkařská bichle přijel hostům představit bloger Jakub Kopáček. Kniha vypráví příběh o tajemném světě dýmu, bublajících dýmek a jejich kultuře optikou dnešní doby. Nabízí vše o vodních dýmkách, jejich údržbě, tabáku, mixologii a mnoho dalších užitečných informací, bez kterých se žádný dýmkař neobejde.
UKONČENO - Zbystřete! 4 dny dopravy zdarma!
Neuvěřitelné, právě teď u nás nakoupíte s dopravou zdarma! Vybírejte třeba knihy z Velkého knižního čtvrtku, z knižního bazaru, z aktuálních novinek. Nezapomeňte sbírat KNIHCENTY.
UKONČENO - Ke knize Citové pouto Žít s lehkostí za 1 Kč
Ke knize Citové pouto právě teď rozdáváme knihu Žít s lehkostí za 1 Kč.
Beseda: Renata Lien Čepelková - Dotyk jako lék z pohledu čínské medicíny
Knihu Dotyk jako lék, která vám dovolí nahlédnout za oponu tajemství sexu ve staré Číně, představila na besedě autorka Renata Lien Čepelková. Publikace vás rovněž seznámí s historickými milníky nejenom v sexu, ale i ve vztahu mezi mužem a ženou.
UKONČENO - Ke každému nákupu časopis KNIHCENTRUM revue 3-4/2019
Právě teď rozdáváme v e-shopu a v prodejnách aktuální číslo časopisu KNIHCENTRUM revue.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!