Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Recenze: Černobyl 01:23:40
Psal se 26. duben 1986. V 01:23:40 v noci stiskl vedoucí směny nouzové tlačítko v Černobylu. To, co následovalo, odborníci hodnotí jako nejhorší jadernou havárii v dějinách. Desetitisíce lidí byly evakuovány a na následky záření zemřely tisíce lidí. Likvidace následků spolykala desítky miliard dolarů a dodnes není vyřešena.
Nepostradatelná kniha pro fanoušky BILLIE EILISH
Jméno Billie Eilish se dnes skloňuje ve všech pádech. Těžko se najde někdo, kdo by o ní ještě neslyšel… Ikona současného hudebního průmyslu, talentovaná skladatelka, výjimečná zpěvačka, originální osobnost, nejuznávanější umělkyně své generace. A tím výčet superlativ zdaleka nekončí!
25. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 2 výtisky knihy Foukneš do pěny
Spousta čtenářek už se určitě nemohla dočkat nové knihy Radky Třeštíkové Foukneš do pěny. Teď máte možnost ji vyhrát v naší soutěži.
Prémiový obsah
číst více
Audioknihy nabité emocemi
Možná víte a možná ne, červen je měsícem audioknih. Audiotéka vám na oslavu připravila pořádnou audioknihami nabitou party.
Ghost wall – don´t expect that anyone will come and get you
Každý máme něco, na co nemůžeme přestat myslet. Může to být strach, obdiv, zájem, obsese. Ale co se stane, když myslíme víc na ty, co jsou daleko než na ty, co žijí s námi? Víc na ty mrtvé než na živé?
Recenze: Ten, koho přece znám
Danny a James byli premianti na prestižní internátní škole. Vyhrávali soutěže, excelovali ve vědě a čekalo se od nich, že jednou změní svět. Po osmnácti letech se setkají v pečovatelském domě. Jeden je tu jako klient, druhý jako jeho ošetřovatel.
Jiří Hájíček: Jako muž jsem stál na straně Marie ve všem, co v nové knize řeší
Jednou z nejočekávanějších knih letošního jara je novinka od Jiřího Hájíčka Plachetnice na vinětách. Její příběh se odehrává v Praze, pak ale i v Českém Krumlově. Spisovatel se tak znovu vrací do jižních Čech, svého domovského prostředí, které je i dějištěm jeho tak oblíbených vyprávění. Stejně jako v Rybí krvi je hlavní postavou žena.
Knižní novinky pro děti a mládež - červen 2020
Blíží se léto a to je znamení, že zásobu čtení bychom si měli udělat nejen my, ale také naše děti. Opět jsme pro vás vybrali několik novinek, které stojí za povšimnutí.
Recenze: Deset let se ségrou
Sestry Ehrenbergerovy odkrývají v knize další kus ze svého osobního života.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.