RSS
archiv revue
Recenze: Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu
Když dalajlamovi nejbližší stojí před úkolem pořídit Jeho Svatosti knihu, kterou by mohl rozdávat návštěvám, přihlásí se o něj všemi čtyřmi tlapkami nečekaný dobrovolník. Kniha má shrnovat čtyři klíčové složky tibetského buddhismu – a zároveň zprostředkovávat pocit hlubokého klidu a důvěry,
Recenze: Šachy - škola hry pro děti
Rodiče, zpozorněte – vyšla kniha, která pohádkovou formou naučí vaše děti hrát šachy!
Zpátky do školy s knihou zdarma
KNIHCENTRUM.cz Praha potěší děti encyklopedií plnou fotografií. 🦒🐒🦓🐎
Peter Swanson: „Chtěl jsem vyprávět příběh o někom, kdo trpí bipolární poruchou.“
Než ho poznala je fascinující psychologický thriller o velmi zvláštním přátelství dvou sousedů, který vydává nakladatelství BOOKMEDIA.
Recenze: Štvanice
V únoru vyšel pod hlavičkou nakladatelství Jota závěrečný díl trilogie britského dobrodruha Beara Gryllse o vojákovi Willu Jaegerovi. Po Letu duchů a Hořících andělech nás čeká neméně napínavá Štvanice.
Amaryllis Fox: „To, co čteme v mládí, nás formuje mnohem víc než cokoli jiného.“
Amaryllis Fox ve svých fascinujících pamětech vypráví o výcviku a nasazení v nejelitnější tajné operační jednotce CIA, o osmi letech pronásledování nebezpečných mezinárodních teroristů v šestnácti zemích, o manželství i narození první dcery během doby, kdy stále pracovala v utajení
Recenze: Malé pikantní vraždy
Nakladatelství HOST vydává u nás díla oblíbeného dánského spisovatele Jussiho Adlera Olsena a není tak divu, že vydalo i Malé pikantní vraždy. Autor proslul hlavně sérií o Oddělení Q, která by měla mít 10 dílů a poslední z nich nese název Oběť 2117.
Soutěž o 3 výtisky knihy Modrý zázrak
Proč moře v noci světélkuje, ryby v něm zpívají a nás nekonečně fascinuje? To se dozvíte v knize Modrý zázrak, o kterou si můžete zasoutěžit. Čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Pekelný plášť + 100 KNIHCENTŮ navíc
Odvážná cesta plná nebezpečí, magie a nečekaných dobrodružství.
Proč kočky šplhají po záclonách?
Už jste někdy přemýšleli o tom, proč kočky tak rády šplhají po výškách? Nebo proč škrábají po nábytku? Jestli mají skutečně devět životů? A nosí černé kočky smůlu? Proč se to o nich vlastně tvrdí? V téhle knížce najdete odpovědi na všechny myslitelné všetečné otázky týkající se našich kočičích společníků.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.