RSS
archiv revue
Recenze: Chuligán
Podívat se do nitra fotbalových fanoušků, pro které je všechno zmlátit protivníky, umožní kniha Chuligán Philippa Winklera. Ta vyšla v roce 2017 v nakladatelství HOST, a kromě češtiny byla z němčiny přeložena například do angličtiny, holandštiny, dánštiny, francouzštiny nebo španělštiny.
Petr Voldán: „Možná přišel čas pokusit se oslovit kromě posluchačů i čtenáře.“
„Koho jsem potkal, co jsem viděl, leccos i zkusil a mnohé zažil...“ Tak charakterizuje Petr Voldán knihu, ve které vás vyzývá – pojďte si povídat. V řádcích se zrcadlí šestadvacetiletá zkušenost s rozhlasovým mikrofonem, okouzlení zvukem a provokativní nutkání objevovat zajímavosti jak doma, tak ve světě.
Hurá zpátky do pohádky!
Najdi pohádkové slevy.
Recenze: Pivní putování
Pod značkou Edice ČT vyšla další kniha navázaná na televizní pořad. Po titulech jako jsou Toulavé kamery nebo Co naše babičky uměly a my jsme zapomněli je tady Pivní putování, kterým na obrazovkách provází Zdeněk Susa a Matěj Ruppert. Kniha je pak dílem jen prvního z nich.
Rozhovor s Ivou Procházkovou
Kniha spisovatelky a scenáristky Ivy Procházkové Tanec trosečníků vyšla poprvé už v roce 2006 a získala několik ocenění. Nyní ji znova vydává nakladatelství Práh.
Vyberte si knihu zdarma k nákupu učebnic
Knihkupectví KNIHCENTRUM.cz své zákazníky rádo hýčká. Čím vás obdarujeme teď?
Kreativita hýbe světem
Pokud vás v minulosti zaujala skvělá biografie Leonardo da Vinci z nakladatelství Práh, můžete se těšit na další životopisně-publicistický počin. Právě vychází kniha Vůdcové, myslitelé, hrdinové a pojednává o hledání tvůrčí geniality.
Děti, které se staly slavnými
Každý má ve svém životě nějaké poslání a schopnost být v něčem výjimečný, záleží ale pouze na něm, jestli umí svoje schopnosti využít k tomu, aby obohatil svět kolem sebe. Dokázat velké věci znamená být hlavně vytrvalý a nenechat se odradit překážkami. Přečtěte si skutečné příběhy lidí, jejichž dětství bylo obyčejné, ale později se vypracovali mezi ty nejlepší ve svém oboru.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!