RSS
archiv revue
Tipy na diáře a kalendáře na rok 2021
Je nejvyšší čas pořídit si diáře a kalendáře na příští rok. Tak neváhejte a vyberte si z naší nabídky, dokud máme ještě zásoby.
Hurá zpátky do pohádky!
Najdi pohádkové slevy.
Recenze: Muzeum nesplněných slibů
Sliby dáváme i dostáváme. Společné mají to, že by se měly plnit. Když to tak není, zůstává po nich často jen pachuť hořkosti a smutku. A někdy také letitá nejistota. Proč dotyčný daný slib nesplnil?
Recenze: Oprávněná vražda
Také jste propadli kriminálním románům a po večerech sledujete české vyšetřovatele z různých oddělení, kteří pátrají po brutálních vrazích? Stanislav Češka beletristicky zpracovává skutečné případy a jeho hlavní hrdina, plukovník Jaroslav Motl, je šéfem brněnské mordparty. V nejnovějším případu bude pátrat po movitém majiteli autodílny.
Naučné čtení o zvířátkách pro nejmenší + 100 KNIHCENTŮ navíc
Nahlédněte zblízka do světa ježků, mravenců a včelek.
Recenze: Černobyl
Po knize Černobyl – historie jaderné katastrofy jsem sáhla okamžitě a zcela automaticky. Ačkoliv jsem si ji pořídila ihned po jejím vydání, ke čtení jsem se dostala až nyní. Věděla jsem, že nepůjde zrovna o lehké čtení.
Soutěž o 2x CD Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu
Zkuste své štěstí v soutěži o audio verzi bestselleru Davida Michieho Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu. CD čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Pod jabloní
V městečku nedaleko Prahy došlo k bizarní vraždě. Opilému muži spícímu pod jabloní někdo zatloukl do ucha hřebík. O případ se zajímá kriminálka i bývalý policista Viktor Eret. Během vyšetřování vyjde najevo řada nových skutečností a brzy je jasné, že důvod k vraždě mělo hned několik lidí.
Knižní novinky pro děti a mládež - září 2020
V září dostali jistě školáci zadanou povinnou četbu, ale není nad knihu, kterou si člověk vybere sám. Máme několik tipů na zářijové knižní novinky pro děti a mládež.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ZÁŘÍ 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!