RSS
archiv revue
Bořek Slezáček: „Živí mě pozitivní zážitky a vzpomínky.“
Herec, moderátor, hudebník a nyní i spisovatel s ostravskými kořeny Bořek Slezáček přichází se svou literární prvotinou Kéž bys tu byla.
Recenze: Motanice - Předčtenářské dovednosti, Přírodověda zvířata, Matematika
Motanice vyrábí a vydávají v opavském nakladatelství Modrý slon, již zde vyšlo: Montessori motanice 1 – Lidské tělo, Montessori motanice 2 – Oblečení a počasí, Předčtenářské dovednosti, První čtení, Přírodověda rostliny, Přírodověda zvířata, Matematika, ALPHABOAT.
Recenze: Třešně v rumu
Od dovolené obvykle očekáváme odpočinek a radost z nových zážitků. Když ovšem cestujete jako demokraticky založený člověk na Kubu a to se svým dědou – zarytým komunistou, může se z dovolené lehce stát očistec. Plný slz zoufalství, skřípajících zubů vzteku i absurdních situací.
Koupíte knihu Karel Gott - Má cesta za štěstím a můžete se stát výhercem dárkového balíčku
Pro zákazníky, kteří si v období od 26. 9. do 10. 10. u nás koupí knihu Karel Gott - Má cesta za štěstím, jsme připravili překvapení. Pokud nám v soutěžním formuláři vyplníte číslo objednávky nebo účtenky z prodejny, budete zařazení do slosování o 5 hodnotných balíčků. Každý z výherců tak bude mít připravenou pěknou vánoční nadílku.
DOčteNO- Píseň mrtvých
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Za svitu měsíce – román podle skutečného příběhu
Tento příběh je o lásce v prostředí holokaustu, ale nejde tu jen o lásku mezi mužem a ženou, ale také o lásku mezi matkou a dcerou.
Recenze: Jak Fiškus zahnal Pettsonovy chmury
Brrr, podzim… Při pohledu na teploměr a na sluníčko, které pozdě vychází a brzy zapadá by si každý zasloužil mít po ruce Fiškuse – aspoň toho knižního.
Stromy do nebe - nová kniha povídek Ivana Fíly
Na pulty knihkupectví se v těchto dnech dostala nová publikace režiséra, scenáristy, fotografa a spisovatele Ivana Fíly.
Soutěž o 3 výtisky knihy Chlap na roztrhnutí
Vyhrajte knihu Chlap na roztrhnutí, kde se protagonisté snaží vymotat z chaotického trojúhelníku. Román čeká na 3 výherce.
Prémiový obsah
číst více
Přátelé jsou nepřekonatelným sitcomem i po téměř 30 letech
Máte-li ve svém okolí zarytého fanouška Přátel anebo se mezi ně řadíte přímo i Vy, poskytneme Vám tipy na perfektní dárky s tematikou Přátel.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!