RSS
archiv revue
Pavla Momčilová: „Mottem mých knížek je popularizovat správné a rozumné směry ve zdravé výživě.“
Pavla Momčilová je autorkou kuchařek o zdravé výživě pro děti a dospělé a také ředitelkou nakladatelství Medica Publishing. Povídali jsme si o jejím autorství, nakladatelství a samozřejmě zdravém způsobu života.
Tajemství – přečtěte si neskutečný příběh Anežky České
V této knize najdete příběh dcery českého krále, která ve své době ovlivnila tisíce životů. Možná, že její osud skrýval tajemství, které by křesťanské legendy nikdy nedovolily vyprávět.
Recenze: Průtrž, Blesk, Příval
Jack Courtney je na první pohled obyčejný dospívající chlapec. Jenomže ouha. Až příliš často se připlete do akcí, u kterých jde o život. A to doslova. Jeho duchovním otcem je Wilbur Smith, a tak nemusím dodávat, že Jackova dobrodružství vás přikovají k židlím a vy budete nedočkavě vyhlížet každý další díl série.
Pouze nyní miniatlas zdarma
Seznamte se se zástupci zvířecí říše díky krásným publikacím. Právě u nás získáte tři knihy za cenou dvou.
Mika Waltari očima svého vnuka
Dceru Miky Waltariho Satu Elsteläovou jsem poznala v roce 2001, když jsem překládala velké historické romány Krvavá lázeň a Šťastná hvězda. Znovu jsme se setkaly v roce 2006, kdy jsem ve Finsku sbírala materiály pro Waltariho životopis, který vyšel v roce 2007 pod názvem Fin Mika Waltari - Doba, život a knihy světoznámého spisovatele a byl to celosvětově první Waltariho životopis.
Recenze: Co vidíš? První slova a obrázky
Leporelo Co vidíš? První slova a obrázky je spojením všeho, co rodič hledá, když prochází knihkupectvím kategorií 2+ .
DOčteNO- Španělsky Hravě
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. Tentokrát jsme si však připravili menší překvapení. V krátkém videu se dozvíte o nové hře a třeba vám to pomůže při rozhodování, zdali si hru koupit.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ZÁŘÍ 2022
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Recenze: Já Tituba, černá čarodějnice ze Salemu
Jméno Tituba je známo z dobových pramenů. Tituba byla černošská otrokyně z Barbadosu, která se ocitla v roce 1692 v americkém Salemu.
Soutěž o 2 balíčky knih: Krvavá lázeň a Šťastná hvězda
Pojďte si zasoutěžit o balíček dvou historických románů, jejichž autorem je finský spisovatel Mika Waltari.
Prémiový obsah
číst více
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!