RSS
archiv revue
Tisíc dnů v Toskánsku? Tisíc dnů vám prostě nebude stačit! 😊
Pojďte zapomenout na každodenní stresy a vydejte se do země, která voní bylinkami a kořením už na dálku aspoň prostřednictvím této knihy. Budete mít pocit, že tam jste a bude se vám to moc líbit.
Michal Pospíšil: „Shrnul jsem v knize to, co jsem hledal po mnoho let života.“
Jméno kytaristy Michala Pospíšila už dnes můžeme najít nejen mezi hudebníky, ale čerstvě patří k autorům knih. Jeho debut nazvaný Na co jsem (prozatím) přišel je jakýmsi vzkazem všem hledačům smyslu života a lidské existence.
Wilbur Smith: Nová generace ságy rodu Courtneyů
Řadíte se mezi fanoušky dobrodružných románů Wilbura Smithe? Pak byste rozhodně neměli minout jeho třídílnou sérii s názvem Dobrodružství Jacka Courtneyho, kterou vydává ostravské nakladatelství Bookmedia. Je sice určena primárně mladším čtenářům, ale na své si tu přijde každý, kdo má rád napětí a exotické destinace, tedy to, co dělá knihy Wilbura Smithe jedněmi z nejprodávanějších na světě.
Ivana Fajnorová: „Emilčin příběh jsem psala poctivě a s láskou.“
Brněnská spisovatelka Ivana Fajnorová se ve svém debutovém románu Emilka inspirovala svojí babičkou.
Soutěž o 3 výtisky knihy Jak prodávat z očí do očí
Chcete být úspěšnějším prodejcem? V této „první kuchařce prodeje“ najdete třicet let prodejních zkušeností a praktických návodů bez zbytečné teorie. Budete v šoku, jak je to jednoduché. Vyhrajte knihu Jak prodávat z očí do očí.
Prémiový obsah
číst více
Jan Žižka míří na plátna kin
Film inspirovaný skutečným příběhem jednoho z největších husitských vojevůdců se připravoval osm let a stal se nejdražším českým filmem. Premiéra dramatického historického snímku režiséra Petra Jákla vstupuje do kin právě dnes.
3 krimi, které vám naženou strach
Znáte ten typ příběhů, které vás okamžitě vtáhnou do děje, až zapomenete na celý svět kolem? Tak přesně z této kategorie jsou naše tři tipy.
Petra Langrová: „Vydáváme příběhy, které nás baví číst.“
Tento rozhovor s Petrou Langrovou, šéfredaktorkou malého ostravského nakladatelství Bookmedia, plynul stejně jako čas u šálku kávy, u kterého jsme si povídali o zákulisí knižního trhu.
Recenze: Pomerančový háj
Anglická spisovatelka a lektorka tvůrčího psaní Rosanna Ley přichází s novým románem Pomerančový háj, který nás přenese do slunného a životem bijícího jihošpanělského města Sevilla.
Knižní novinky - září 2022
V září si musíme přiznat, že léto je už za námi a blíží se studené počasí. A to je nejlepší doba na čtení. Mrkněte se na knižní novinky, které vyjdou tento měsíc a začněte dělat zásoby na zimu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!