RSS
archiv revue
Jarním detoxem určitě nic nepokazíte
Myslíte si, že žijete zdravě? Pokud ano, pak i v tomto případě si můžete dát jarní očistu těla.
Recenze: Mizení Sybil Joinesové
Román Mizení Sybil Joinesové byl prezentován jako nejdivnější román roku 2021 a mě nezbývá než souhlasit. Podivností je v knize opravdu docela dost. Tou nejzásadnější je až hororové prolínání mezi světy živých a mrtvých. Brrr.
Březnové DESKOHRÁTKY + soutěž
Hrát s přáteli deskovky v březnu je víc než jen zábava, je to radost a potěšení. Jaké hry vyšly v tomto měsíci?
Recenze: Vábení krve
Milé dámy, milujete vzrušující romány a máte pocit, že jste v tomto žánru přečetly už všechno? Domníváte se, že nejde přijít s ničím novým? Omyl. Sharon Page vás zavede do světa upírů a smrtelníků, který je hříšný tak, až se budete červenat.
Recenze: Vrah je v každém z nás
Vydržíte toho hodně a nepřeválcuje vás čtení o brutálních zločinech, které se staly třeba někde poblíž vás? Vrah je v každém z nás je jen pro otrlé zločinožrouty.
Recenze: Poutníkem po Středozemi
Filmovou trilogii Pán prstenů a Hobita už znáte nazpaměť, úryvky z knih také a hledáte novou cestu, kterou byste se vrátili do Středozemě?
Skvělé knihy o zahradě se hodí vždy
Máte zahradu nebo alespoň balkon? Udělejte si vše krásně podle sebe. Díky knihám o zahradničení si vytvoříte hotový ráj. Ať už jde o zahradu okrasnou či užitkovou, s těmi správnými knihami si poradíte úplně se vším, co se zahradničení týká.
Recenze: Satanovo sousto
Jsou série, které se vám zažerou pod kůži tak, že netrpělivě očekáváte každý nový díl. V tomhle třináctém se autor skutečně vyznamenal. Malin Forsová řeší několik vražd a všechno nasvědčuje tomu, že ve městě řádí kanibal. Jak si s případem poradí? A jak zvládne své démony?
DOčteNO - Dostihne tě minulost
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Příběh akvamarínu
Řetízek s akvamarínem přinesl jedné ženě vytouženou dceru. Ta ho věnovala někomu, kdo se do jejího rodného města přenesl z devatenáctého století. Má akvamarín schopnost přivolat skutečnou lásku a změnit osudy těch, kteří ho mají v držení?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!