RSS
archiv revue
Recenze: Ti, co vidí
Hustý mysteriózní příběh. Klasifikují ho sice jako horor, ale dá se to přečíst zcela v pohodě bez zšedivění vlasů ze strachu. Silný je zde hlavně prvek rodinného dramatu.
Recenze: Skutečné zločiny po česku
Krimi případy táhnou. A když jde o true crime, přitahují lidi jak můry lampička.
Sleva 40 % na dětské knihy z edice Poznáváme přírodu
Oblíbené dětské knihy z edice Poznáváme přírodu od nakladatelství BOOKMEDIA máme nyní všechny se slevou 40 %. Potěšte vaše děti touto krásnou sbírkou. Jedna publikace v této akci vychází na pouhých 89 Kč.
DOčteNO - Princezna noci a Stínů
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Velikonoce už klepou na dveře. Znají vaše děti tradice?
Uměly by vaše děti odpovědět na otázku, proč se slaví Velikonoce? Tvoříte s nimi každoročně tradiční velikonoční ozdoby? Pokud ne, měli byste to rychle napravit.
Recenze: Vodník
Až na to klišé v úplně poslední větě hodně dobrý.
Tam, kde naděje umírá poslední
Jak byste malému dítěti vysvětlili, proč máte jinou „nežádoucí“ víru? Jak byste mu vysvětlili šílenou ideologii nacistů? Přesně takové otázky si pokládá Hannah, hrdinka románu Nové nebe autorky Margit Steinborn. Strhující a silný příběh vypráví o naději a lásce na pozadí těch nejděsivějších událostí druhé světové války.
Soutěž o 2 výtisky knihy Loudavé vaření 2
Pojďte si zasoutěžit o kuchařku, v níž na vás čeká lahodná nálož receptů pro pomalý hrnec od oblíbené food bloggerky. Knihu získají 2 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Jak to chodí v knihkupectví? Přijďte se podívat
Hledáte program pro své žáky? Nabízíme zábavné exkurze pro děti v Ostravě, Praze, Brně a Novém Jičíně, které jsou přizpůsobeny věku dětí. Zjistíte, že kniha není nuda.
Recenze: Půjdu s tebou
Jedním slovem: wow … Nádherný příběh plný partnerské i mateřské lásky, a přece tolik bolestný. Některé pasáže byly až k uzoufání smutné, braly mi dech, nutily mě číst dál a dál a doufat, že nakonec přeci jen vše dobře skončí. Jenže život je jeden obrovský boj a tento román je toho důkazem.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!