RSS
archiv revue
Jarní SLEVA na desítky příběhů
Dětské i young adult knihy, detektivky, thrillery, romány pro ženy i pro muže, zkrátka všehochuť – až do konce března koupíte vybrané knihy za AKČNÍ CENU.
DOčteNO - Skutečné zločiny na Ostravsku
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Markéta Bolfová: „Knížka pro děti musí lahodit nejen oku, ale i sluchu.“
V lednu 2022 vydala svou knižní prvotinu, letos jí vyšla druhá kniha pro děti. Kdo je Markéta Bolfová?
Knižní novinky – březen 2023
Těšili jste se na březen – měsíc čtenářů? My ano, a proto jsme pro vás připravili výběr novinek, které na vás čekají na e-shopu i na pultech kamenných knihkupectví.
Soutěž o romány od bestsellerové autorky Fiony Valpy
Na výherce čekají knihy spisovatelky, jež se nechává inspirovat příběhy silných žen žijících během 2. světové války. Také čerpá z lásky ke dvěma zemím – Francie, kde bydlela několik let, a Velké Británie.
Prémiový obsah
číst více
Workshop jarní tvoření 25.03.2023 v Ostravě
Srdečně vás zveme na kreativní workshop, kde společně vytvoříme jarní/velikonoční věnec z přírodních materiálu a osázíme si misku z živých květin.
100. výročí narození autorky a ilustrátorky Heleny Zmatlíkové
Letos si připomínáme 100 let od narození výjimečné autorky a ilustrátorky Heleny Zmatlíkové.
Michaela Klevisová: „Během psaní už přesně vím, jak to dopadne.“
Úspěšná spisovatelka a dvojnásobná držitelka ocenění za nejlepší detektivní knihu roku Michaela Klevisová přichází se svým v pořadí už osmým detektivním případem, u kterého se vám bude tajit dech. Letošní jarní očekávaná novinka nese název Vraní oko.
Tomasz Duszyński: „Psát retro je o mnoho těžší než psát kriminálku ze současnosti...“
Multižánrový spisovatel, novinář a scenárista počítačových her Tomasz Duszyński přichází s retro sérií Glatz, která nás jako stroj času zavede zpět do chmurných poválečných dob městečka v Dolním Slezsku. Krimi série, jejíž druhý díl Glatz: Země Pána Boha vychází v Nakladatelství Slovart, slibuje napětí až do poslední stránky…
Skutečný příběh nacistického spiknutí
Dáváte přednost literatuře faktu nebo byste si rádi přečetli napínavý thriller? Kniha Teheránská operace amerického autora a investigativního novináře Howarda Bluma spojuje obojí. Pravdivý špionážní příběh vás udrží v napětí až do samotného konce.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!