RSS
archiv revue
Žhavá upírská sága bořící všechna tabu
Patříte mezi milovníky lechtivé literatury? Navíc takové, která není úplně tradiční? Pak pro vás máme tip na erotickou fantasy sérii Vábení krve od autorky Sharon Page. Svou domácí knihovnu tak rázem povýšíte na zcela jiný level smyslnosti.
MUDr. David Frej a jeho Kompas dokonalého zdraví
David Frej proslul svými knihami na téma zánět a jeho léčba, biologické hodiny nebo význam šťáv a míchaných nápojů z přírody. Podílel se i na jedinečných publikacích Detoxikace léčivými oleji, Zdravé střevo nebo Jak dál po antibiotikách a během jejich užívání. Jeho publikace Tvoje imunita je tvůj nejlepší lékař se stala bestsellerem. Nová autorská kniha Kompas dokonalého zdraví je shrnutím poznatků víc než čtvrt století trvající praxe, v níž se věnuje postupům, které opravdu přinášejí dokonalé zdraví.
Recenze: Nalezení
Minulost se vrací bez varování. Dvě velmi totožná zmizení mladých dívek, které od sebe dělí dvacet let. Je možné, že se pachatel do idylické oblasti zatopeného lomu, určeného k letním radovánkám, po letech vrátil a znovu si vybral mladou dívku jako svou oběť? Nebo jde pouze o shodu náhod? Podaří se policii nezvěstnou dívku najít?
DOčteNO- Temné sestry
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Ušetřete s našimi slevovými balíčky a hýčkejte se jako královny
V březnu slaví svátek všechny ženy. Udělejme radost sobě, mamince nebo třeba kamarádce. Pojďme si najít více času samy na sebe a ještě ušetřit. Připravili jsme pro vás výhodné balíčky.
Dětské knihy za akční cenu od 79 Kč
Nakladatelství Svojtka zlevnilo desítky dětských titulů. Nepropásněte tuto akci a nakupte za ceny, které potěší vaši peněženku tím, že ji nevybílí.
Recenze: Dobrou noc, kočičko! a Mám tě moc rád po celý rok
Všichni víme, jak je důležité dětem číst. Přináším vám tedy tip na dvě krásné dětské knihy pro naše nejmenší z nakladatelství Svojtka, které vydává řadu skvělých knih, které by vám neměli uniknout. Pojďme se na ně podívat.
ČESKÝ BESTSELLER 2022 ocenil nejúspěšnější knihy loňského roku
Rok 2022 byl doslova nabitý knižními novinkami a ČESKÝ BESTSELLER během svého 24. ročníku ocenil ty nejúspěšnější z nich! Slavnostní vyhlášení proběhlo v pátek 3. března v prostorách Klastru umění a designu Fakulty umění Ostravské univerzity na Černé louce, a to ve spolupráci s Knižním festivalem Ostrava 2023.
Žebříček TOP knih za únor 2023
Přehled nejprodávanějších titulů uplynulého měsíce je tady. Mrkněte, kterým titulům se podařilo vyšplhat do TOP 10.
Soutěž o 3 výtisky knihy Tutanchamon
Pojďte si zasoutěžit o knihu, která vás zasvětí do života faraona Tutanchamona. Prostřednictvím textů a fotografií navštívíte jeho hrobku a vydáte se na cestu do staroegyptského zásvětí. Publikaci získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.