RSS
archiv revue
E-novinky září
Pro všechny čtenáře elektronických knih jsem vybrala několik novinek posledního měsíce, které jistě stojí za povšimnutí.
Soutěž o tři knihy V těle světa autorky Eve Enslerové
UKONČENO - Ženská sexualita je pro americkou autorku Eve Enslerovou hlavní téma, především kvůli jejim krutým životním zkušenostem, které detailně popisuje v knize V těle světa. Tu máte možnost tento týden vyhrát s naším e-shopem KNIHCENTRUM.cz.
Má je vina
Mackintoshová je nová hvězda britské krimi literatury, píše dnešní deník Právo a doporučuje spisovatelčinu knihu Má je vina.
Bestiář Harryho Pottera
V srpnu vydalo nakladatelství Slovart knihu Jody Revensonové Bestiář Harryho Pottera.
Soutěž o tři e-knihy Šaraf
UKONČENO - Tento týden si zasoutěžíme o tři e-knihy Šaraf s podnázvem Začarovaný kruh tradice, cti a lásky, ve které autor Raj Kumar nenásilně a velmi čtivě obnažuje islámské zvyky a tradice, především pak postavení žen ve společnosti.
Roman Vaněk: Pražská kuchařka
688 stran,90 příběhů, 51 receptů - to vše v nové kuchařské knize Romana Vaňka Pražská kuchařka.Je to dosud největší autorova publikace.
Třetí a čtvrtý díl série PAX vychází na podzim
Mladí čtenáři jsou už jistě nedočkaví a vyhlížejí, kdy se na pultech knihkupectví objeví další díly fantasy série PAX, kterou vydává nakladatelství HOST.
Ochutnávka z knihy Láskominy Denisy Bartošové
V říjnu vydává nakladatelství Smart Press krásnou publikaci Láskominy Denisy Bartošové.
Kniha Rudolfa Křesťana Proč nemám pistoli se stala nejlepší humoristickou knihou uplynulého roku
Odborná porota Obce spisovatelů vyhlásila za nejlepší humoristickou knihu sbírku fejetonů českého spisovatele Rudolfa Křesťana s názvem Proč nemám pistoli.
Leah Reader: Nepoučitelná
Prvotina Nepoučitelná (Unteachable) třiatřicetileté autorky Leah Reader se vyšplhala až do žebříčku bestsellerů v USA Today a na Goodreads má téměř čtyři hvězdičky.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!