RSS
archiv revue
Syn (Jo Nesbo)
Detektivka Syn, kterou napsal Jo Nesbo, je zvláštní v mnoha ohledech. Je to policejní thriller a v hlavní roli policejního vyšetřovatele není oblíbený komisař Harry Hole.
Dalajlama a jeho vize pro náš svět
Před časem se na knižním trhu objevila novinka z nakladatelství Metafora - Síla lidskosti od Daniela Golemana s podtitulem Dalajlama a jeho vize pro náš svět.
Rozšiřujeme nabídku e-knih
Neustále pro vás rozšiřujeme nabídku e-knih o nové tituly a také o nové nakladatele. Nyní nám přibyly e-knihy z nakladatesltví Fortuna Libri.
Nesmírný
Nesmírný je název šestého případu Oddělení Q, které píše Jussi Adler Olsen. Pojďte se znovu podívat do policejního oddělení, kde pracuje tvrdohlavý detektiv Carl Morck, líný Assad a šikovná asistentka Rose.
Soutěž o 3 výtisky hororu Živí mrtví Pád Guvernéra 1 a 3 výtisky knihy Vetřelec Odplata
UKONČENO - Bojíte se rádi? Milujete horory a scifi? Pak jste tu zcela správně. U nás máte nyní jedinečnou šanci zasoutěžit si o dvě knihy najednou z nakladatelství Baronet .
V říjnu vyjde Biomanžel Michala Viewegha
V říjnu vyjde nový román Michala Viewegha s názvem Biomanžel. Je volným pokračováním knihy Biomanželka a autor na něm v uplynulých měsících usilovně pracoval.
Nebezpečná známost
Máte pocit, že znáte svého partnera? Hlavní hrdinka knihy Nebezpečná známost si to myslela. A zjistila, že žila s naprostým cizincem…
Soutěž o tři e-knihy Intimní život
UKONČENO - Vyhrajte s námi e-knihu Intimní život autorky Cheryl T. Cohen Greeneové. Ta je předlohou filmu Sezení se skvělou Elen Huntovou, která byla za roli terapeutky nominována na Oscara za rok 2012.
Průvodce pro celou rodinu
Hledáte inspiraci s aktivitami pro celou rodinu? Naleznete ji v knize Rytmus rodiny, kterou vydalo nakladatelství Anag. Publikace nabízí spoustu návodů a aktivit pro celou rodinu v rytmu ročních období.
Strach zemřít
Strach křičet. Strach utéct. Strach zemřít… Smrt obchází Grizzly Falls a nikdo si nemůže být jistý životem. Chlad, zima, mráz a strach jsou všudypřítomné.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!