Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Nespoutaní
Nespoutaní Sophie Jordan je tip pro všechny fanoušky Stmívání. Tato dvoudílná fantasy je mix akce a romantiky, která připoutá ke knize téměř každého…
Lincoln Child, Douglas Preston: Ztracený ostrov
Máte chuť na pořádný akční thriller s příchutí tajemna od zkušených autorů? Potom si rozhodně nenechte ujít Ztracený ostrov a pusťte se hned do čtení. Pravděpodobně nebudete zklamáni.
Vysoko v oblacích
Vysoko v oblacích je pozvánka do temného světa, v němž vášeň a bolest mají k sobě tak blízko, že není jasné, kde která končí nebo začíná. Druhý díl erotické série V oblacích rozhodně čtenářky nezklame.
Květ pouště
Květ pouště je autobiografie ženy, která se proslavila v Evropě jako modelka a herečka, ale narodila se na černém africkém kontinentu v tradiční somálské rodině se všemi jejími pozitivy a negativy. Její jméno je Waris Dirie.
Soutěž o tři thrillery Běsni a zuř autorky Becky Masterman
UKONČENO - Americká spisovatelka Becky Masterman, která žije se svým manželem v Arizoně, vytvořila svou hrdinku Brigid Quinnovou, když pracovala jako redaktorka pro forenzní vědy. Vy máte možnost nyní vyhrát její thriller Běsni a zuř. Stačí se zapojit do naší soutěže.
Dívka, již jsi tu zanechal
Dívka, již jsi tu zanechal je příběh dvou žen, které dělí celé jedno století a spojuje rozhodnutí bojovat za lásku, ať to stojí, co to stojí. Kniha Jojo Moyesové je nádherné vyprávění o lásce, lidskosti, oběti i touze přežít.
Soutěž o tři e-knihy Kamilenky autorky Blanky Hoškové
UKONČENO - I když nám léto pomalu končí, zasoutěžíme si ještě o romantickou e-knihu autorky Blanky Hoškové, která píše oblíbené romány pro ženy. Ve své knize Kamilenky přichází s ryze letním tématem.
Odvážná a sexy
Odvážná a sexy navazuje na předchozí knihu Jill Shalvis Chytrá a sexy a zvé vás na neodolatelný koktejl z sexappeelu, dobrodružství a svádění. Přitažliví piloti Sky High Air jsou tu s další eskapádou, do které se prostě musíte pustit a nechat se unést...
Výherci křížovky z jarního čísla časopisu KNIHCENTRUM revue
Správně vyluštěnou tajenku křížovky, kterou jsme otiskli v časopise Knihcentrum revue č. 7, nám do redakce měli posílat fandové luštění do 31. 8. 2015. Ti, kteří správně vyluštili tajenku křížovky a byli 30. v pořadí, získávají knihu Business etiketa a komunikace.
Knižní novinky - září 2015
Dnes je první den měsíce září a my přinášíme alespoň několik tipů na knižní novinky, které v tomto období vychází.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!