RSS
archiv revue
Jan Ellison: Drobný poklesek
I ten nejdrobnější lidský poklesek z minulosti, když vyjde na světlo, může v přítomnosti napáchat velké škody. A co teprve, když tolik malý zrovna nebyl…
Prvním převyprávěným Shakespearem bude Zimní pohádka britské autorky Jeanette Wintersonové
Na jaře jsme vás informovali o Literárním projektu Hogarth Shakespeare, v jehož rámci přední světoví spisovatelé převyprávějí klasické náměty Williama Shakespeara pro současné čtenáře.
Pekařova dcera
Nakladatelství Fortuna Libri se chystá v polovině října vydat knihu Pekařova dcera, ve které se prolíná přesvědčivý příběh z války se současností.
Břicháč Tom nezahálel a brzy mu vyjde další kniha
Na svém facebooku včera Tomáš Kosačík oznámil svým fanouškům skvělou novinku. Jeho nová kniha Chuťovky a rychlovky Břicháče Toma již doputovala do tiskárny. Brzy se tedy objeví na pultech knihkupectví.
Soutěž o tři výtisky knihy Evita
UKONČENO - Tento týden s naší soutěží potěšíme především milovníky literárních biografií, lidských osudů a životních příběhů slavných osobností. Evitu Perónovou určitě nikomu nemusíme představovat...
Úplná pravidla Soutěže o 10 000 Kč s KNIHCENTRUM.cz
Úplná pravidla soutěže o 10 000 Kč s e-shopem KNIHCENTRUM.cz, ve které vyhrává každý!
Soutěž o tři e-knihy Ochraňuj mě autorky Mayi Banks
UKONČENO - Čtenářky, které si libují v romantických a erotických románech, určitě znají americkou spisovatelku Mayu Banks. Ta se po úspěšných sériích Bez dechu a Temné touhy, pustila do další s názvem V žáru bezpečí...
Dokázala Dívka v pavoučí síti navázat na slavnou legendu?
Dívka v pavoučí síti se stala letošní literární senzací číslo jedna. Po celém světě má velkou řadu fanoušků, ale téměř stejný počet odpůrců. David Lagercrantz vyvolal svým vzkříšením slavné série Milénium horlivé debaty.
Sophie Ranaldová: Ženich na zabití
Pokud patříte mezi příznivce romantiky, humoru, příběhů plných zvratů a překvapení, pak si v románu Sophie Ranaldové Ženich na zabití jistě přijdete na své.
Jezerní hřbitov
Jezerní hřbitov je napínavý thriller plný chytrých zvratů a cynického humoru, který vypráví o boji proti temnotě kolem i temnotě v nás.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!