Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Vladimír Páral v Ostravě kmotrem nové knihy Terezy Čihákové
Mladá autorka Tereza Čiháková po debutu CO MUŽI DALI A VZALI, který se setkal s velkým ohlasem čtenářů, napsala novelu MRCHA ?
Piknik v Provence
Elizabeth Bard, autorka románu Oběd v Paříži zve své čtenáře na zábavnou eskapádu z francouzského prostředí, kde nádherně voní levandule. Tentokrát pojedeme na Piknik v Provence. Připravte se na velké romantické i kulinářské dobrodružství.
KNIHCENTRUM.CZ STAGE NA COLOURS OF OSTRAVA V RÁMCI MELTINGPOT - Robert Fulghum a Timothy Snyder
Během každoroční kulturní události COLOURS OF OSTRAVA V DOLNÍ OBLASTI VÍTKOVIC vás tentokrát zveme k návštěvě KNIHCENTRUM.CZ STAGE, na které vystoupí i slavní autoři Robert Fulghum a Timothy Snyder. Nenechte si je ujít!
Ohnivý dotyk
Poté, co vlkodlaci a fae vystoupili z ústraní a představili se lidskému světu, došlo k mnoha změnám. Adam i ostatní vlci musí často řešit ne-lidské problémy. Přesně tak to bude v knize Ohnivý dotyk, kde se znovu soustředí na fae a můžete se těšit i na některé úplně nové postavy.
Povídání s Bárou Nesvadbovou
Povídání s Bárou Nesvadbovou, tak se jmenovala beseda, které jsme se zúčastnili v Praze na knižním veletrhu Svět knihy v pátek 13.5.2016. Bára odpovídala na dotazy moderátorky, publika a hovořila také o svých knihách Pralinky, Pohádkář, Přítelkyně aj.
KNIHCENTRUM.CZ STAGE NA COLOURS OF OSTRAVA V RÁMCI MELTINGPOT - Jiří Kolbaba, Tomáš Sedláček
Od 23. 6. - 10. 7. 2016 vám postupně představíme program přednášek a autogramiád v KNIHCENTRUM.CZ STAGE na Colours of Ostrava v rámci mezinárodního fóra Meltingpot. Dnes si představíme program Jiřího Kolbaby a Tomáše Sedláčka.
Sandra Brown - beseda a autogramiáda
V sobotu 14. 5. 2016 proběhla beseda a autogramiáda s celosvětovou megastar na poli romantické literatury a poutavých thrillerů Sandrou Brown a my jsme byli u toho. Tato spisovatelka, žijící v Texasu, je autorkou mnoha bestsellerů New York Times.
Kultovní detektiv Alex Cross opět na scéně aneb James Patterson stále „umí“
Americký spisovatel James Patterson v knize Šťastné a veselé rozehrává další z příběhů svého čtenáři tak oblíbeného detektiva, který se tentokrát ujímá obzvlášť nebezpečného případu.
Christina Lauren: Božský milenec
Není lepší čtení na léto, než nějaký pikantní romantický příběh – a přesně tohle je právě Božský milenec.
Soutěž o 3 poukazy v hodnotě 300 Kč na nákup přírodních doplňků
Vyhrajte jeden ze tří poukazů v hodnotě 300 Kč na nákup na www.prirodnidoplnky.eu
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Pokud chcete svým malým předškolákům pomoci otevřít dveře do světa školního dobrodružství, máme pro vás tři super tipy na knihy pro předškoláky.
Hrom aby do toho… Jak může někdo pojmenovat hlavní hrdiny svého románu Jack a Rose a pak si s jejich láskou tak pohrávat? Vždyť od dob Titaniku je synonymem pro tu největší, avšak nejtragičtější lásku právě tato dvojice (hned po Romeovi a Julii, samozřejmě). Ach. A je jasné, že jsem si ty dva představovala přesně jako Kate a Lea z výše zmiňovaného filmu.
Někdo ukradl mrtvolu z márnice. Ten někdo ji položil na místo, kde policie najde hrob s desítkami zavražděných žen. Případu se ujímají dva agenti z dánské jednotky Task Force 14. David a Lucas mají svérázné vyšetřovací metody, skrývají temná tajemství a k smrti se nenávidí.