Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Miloslav Stingl - Biografie cestovatelské legendy
Napsal 42 knih, které vyšly ve 240 vydáních v nákladu více než 17 milionů výtisků. Určitě nění jednoduché psát o někom, kdo ovládá sedmnáct jazyků a dialektů, o někom, kdo je sám spisovatelem, etnografem, vědcem a v neposlední řadě indiánským náčelníkem. A tím je Miloslav Stingl, který se letos také objevil na pražském knižním veletrhu Svět knihy.
Do hlubin severských dějin s Katjou Kettu, Kimem Leinem a Sjónem
O mrazivé, temné a velmi inspirativní severské historii a své tvorbě, která z ní vychází, hovořili na Světě knihy tito autoři: Finka Katja Kettu (Porodní bába, Sběratel dýmek), Dán Kim Leine (Proroci z fjordu věčnosti) a islandský autor Sjón (Syn stínu, Měsíční kámen, Múza z lodi Argó).
Kylandovo vykoupení
Mia Sheridan, autorka románu Archerův hlas, který okouzlil tisíce čtenářek, přichází s novinkou Kylandovo vykoupení. O čem si budete moct číst?
Inspirace pro dnešní den: skořicové koblížky bez pšenice a cukru
Mlsáme bez výčitek svědomí.
Maya Banks: Obejmi mě
Máme tady recenzi knihu z cyklu V žáru bezpečí, kterou loni vydalo nakladatelství Baronet. Opatruj mě, Ochraňj mě a Obejmi mě - takto po sobě vyšly všechny díly této série. My přinášíme recenzi na třetí díl.
Milan Drobný: Když se ucho utrhne
Začátkem května proběhlo v Domě knihy setkání se zpěvákem a skladatelem Milanem Drobným. Čtenář se zasměje nad vtipnými příběhy knihy Když se ucho utrhne.
Řezník
Řezník Jennifer Hillier je ostrý a tvrdý thriller plný rychlé akce, zvratů, nečekaných překvapení, podezření i hrozivých odhalení. Udrží vás u knihy a nechá vás hádat vraha až do hořkého krvavého konce…
Střízlivá realističnost v podání Martina Goffy dělá z jeho poslední detektivky opět skvělé počtení!
Martin Goffa (pseudonym) je považován za jednoho z nejlepších současných tvůrců detektivního žánru u nás a každou svou novou knihou to potvrzuje.
Aktuální informace o knižním vydání scénáře Harry Potter And The Cursed Child
Harry Potter And The Cursed Child
Dcera (Selekce 4)
Princezna Eadlyn, dcera prince Maxona, odmalička poslouchala nekonečné příběhy o tom, za jakých okolností se potkali její matka a otec. Vlastně na těch příbězích doslova vyrostla a zná je všechny nazpaměť i pozpátku.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Pokud chcete svým malým předškolákům pomoci otevřít dveře do světa školního dobrodružství, máme pro vás tři super tipy na knihy pro předškoláky.
Hrom aby do toho… Jak může někdo pojmenovat hlavní hrdiny svého románu Jack a Rose a pak si s jejich láskou tak pohrávat? Vždyť od dob Titaniku je synonymem pro tu největší, avšak nejtragičtější lásku právě tato dvojice (hned po Romeovi a Julii, samozřejmě). Ach. A je jasné, že jsem si ty dva představovala přesně jako Kate a Lea z výše zmiňovaného filmu.
Někdo ukradl mrtvolu z márnice. Ten někdo ji položil na místo, kde policie najde hrob s desítkami zavražděných žen. Případu se ujímají dva agenti z dánské jednotky Task Force 14. David a Lucas mají svérázné vyšetřovací metody, skrývají temná tajemství a k smrti se nenávidí.