Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Vyhrajte poukaz v hodnotě 3700 Kč na hodinu jízdy v nejrychlejších a nejexotičtějších supersportech
Odpovězte na otázku, sdílejte soutěž na Facebooku a vyhrajte poukaz na hodinovou jízdu v "supersporťácích"!
Bazar zlých snů
Bazar zlých snů je název sbírky povídek mistra vypravěče Stephena Kinga. Jeho kniha povídek vám představí i takové, o kterých jste ani neslyšeli a k nim poznámky autora, v nichž vysvětluje proč, jak, kdy který příběh napsal.
Sirotčinec slečny Peregrinové - Knihovna duší
Po dlouhém čekání jsme se konečně dočkali závěru podivné trilogie o ještě podivnějších dětech, netvorech a stvůrách. Abychom se upamatovali na závěr druhého dílu, Ransom Podivné město zakončil únosem všech podivných dětí a také poslední ymbryny. Zůstal Jacob s Emmou a mluvící pes Addison. Situace by se mohla zdát bezvýchodná, nebýt jedné drobnosti.
Hledá se Dory - premiéra v kinech 16. června
Po třidnácti letech přichází do kin po filmu ověnčeném Oscary Hledá se Nemo další film, tentokrát v hlavní roli se známou modro-žlutou rybkou. Hledá se Dory se objeví v kině již tento týden, premiéra bude 16. června.
Fax ze Sarajeva - strhující komiks podle skutečnosti
Píše se rok 1992 a vydavatel Ervin Rustemagić posílá z okupovaného Sarajeva faxové zprávy svým komiksovým přátelům a kolegům po celém světě... také svému klientovi, kterým je Joe Kubert.
Hausfrau
Hausfrau, neboli žena v domácnosti, žena pro všechno, profesionální matka, profesionální manželka. Zdánlivě pohodlný život a zdánlivě život v blahobytu. Je to všechno tak, co myslíte?
Obr Dobr míří na plátna kin
Filmová adaptace knihy Roalda Dahla Obr Dobr se v kině objeví 1. září. Český trailer filmu, který vznikl pod taktovkou režiséra Stevena Spielberga, už je na světě. Pokud jste ho ještě neviděli, pojďte na to.
ROZDÁNO - Mlska ke každému nákupu na www.KNIHCENTRUM.cz
Mlska nejen ke čtení od Manneru.
Alfa
Alfa je úplně jiný příběh, než jste zvyklí číst v knihách Jasindy Wilder. Za prvé je sexy, je to román, který se rozhodně erotiky nebojí, ale také v něm něco trochu schází. Něco, co byste vzhledem k erotickému obsahu očekávali. Emoce. Hluboké city. Alfa je víc o sexu a méně o citech.
Podaří se fantasy sérii Marcely Remeňové proniknout do zahraničí?
Mladičká česká spisovatelka Marcela Remeňová představila na mezinárodním knižním veletrhu SVĚT KNIHY PRAHA 2016 svou novou knihu Rodina, což je třetí díl akční fantasy série Osm světů.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Pokud chcete svým malým předškolákům pomoci otevřít dveře do světa školního dobrodružství, máme pro vás tři super tipy na knihy pro předškoláky.
Hrom aby do toho… Jak může někdo pojmenovat hlavní hrdiny svého románu Jack a Rose a pak si s jejich láskou tak pohrávat? Vždyť od dob Titaniku je synonymem pro tu největší, avšak nejtragičtější lásku právě tato dvojice (hned po Romeovi a Julii, samozřejmě). Ach. A je jasné, že jsem si ty dva představovala přesně jako Kate a Lea z výše zmiňovaného filmu.
Někdo ukradl mrtvolu z márnice. Ten někdo ji položil na místo, kde policie najde hrob s desítkami zavražděných žen. Případu se ujímají dva agenti z dánské jednotky Task Force 14. David a Lucas mají svérázné vyšetřovací metody, skrývají temná tajemství a k smrti se nenávidí.