Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Poselství růží
Poselství růží je jako velké malířské plátno, které se v průběhu století postupně pokrývá barvami, až vytváří jedinečný obraz doby, tří generací Texasanů a výbušné kombinace nadšení pro práci a touhy po lásce.
Jelena Čižovová: Čas žen
Prostřednictvím románu Čas žen, oceněného prestižní cenou Ruský Booker, se do podvědomí českých čtenářů snaží zapsat Jelena Čižovová. Osobně se domnívám, že tento pokus se dá označit za velmi zdařilý a my čtenáři můžeme být rádi, že nakladatelství Host se chopilo vydání tohoto díla.
Poslední díl trilogie s oblíbeným prokurátorem
Zygmunt Miłoszewski uzavřel svou oblíbenou detektivní trilogii knihou s názvem Hněv. Varšavský prokurátor se naposledy vrací, aby objasnil jeden velice krutý případ.
Vaříme podle herbáře... již potřetí
Na letošním knižním veletrhu Svět knihy v Praze předvedly Kateřina Winterová a Linda Rybová své kulinářské umění inspirované přírodou a lidovými tradicemi. Představily zde třetí díl své kuchařské knihy Vaříme podle herbáře.
Aňa Geislerová a její deníkové zápisky
Aňa Geislerová, úspěšná česká herečka a držitelka pěti Českých lvů, je autorkou knihy P.S. Jedná se o deníkové zápisky či fejetony z jejího života dotýkající se rodiny, lásky nebo dětství.
Netradiční detektivka protkaná vtipem
Pokud hledáte oddychové čtení, při kterém se chcete trošku pobavit, ale aby vám zase nezabralo tolik času, je Brennerová ta správná volba. Není sice tolik vtipná, jak se všude slibuje, ale životní cesta hlavního hrdiny stojí za přečtení.
Jaký vliv má konzumace soli na náš život?
Proč konzumujeme příliš mnoho soli, jak škodí našemu zdraví a co s tím můžeme dělat?
Zrádce mezi námi
Zrádce mezi námi je mistrná špionážní fikce zapletená do napínavého příběhu o špinavých penězích a ještě špinavější politice. Najdete v něm všechno, co máte rádi v románech Johna Le Carré. Získá si vás, ohromí vás a budete napjatě sledovat osudy hlavních hrdinů až do konce.
Brilantní psychothriller Lež od C. L. Taylor
Budete mít zpocené ruce, bude vám bušit srdce a ráno budete mít vaky pod očima z nevyspání. To všechno vám způsobí psychothriller britské spisovatelky C. L. Taylor.
Dalajlamova kočka - soutěž o 3 balíčky po 3 knihách
Pokud jste ještě neměli možnost si přečíst nějakou knihu od spisovatele Davida Michieho, pak ho neváhejte poznat nyní a zapojte se do naší soutěže. Výhry jsou opravdu luxustní. Tři z vás mohou vyhrát balíček 3 knih: Dalajlamova kočka, Dalajlamova kočka a umění příst a květnovou novinku Dalajlamova kočka a síla meditace.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Pokud chcete svým malým předškolákům pomoci otevřít dveře do světa školního dobrodružství, máme pro vás tři super tipy na knihy pro předškoláky.
Hrom aby do toho… Jak může někdo pojmenovat hlavní hrdiny svého románu Jack a Rose a pak si s jejich láskou tak pohrávat? Vždyť od dob Titaniku je synonymem pro tu největší, avšak nejtragičtější lásku právě tato dvojice (hned po Romeovi a Julii, samozřejmě). Ach. A je jasné, že jsem si ty dva představovala přesně jako Kate a Lea z výše zmiňovaného filmu.
Někdo ukradl mrtvolu z márnice. Ten někdo ji položil na místo, kde policie najde hrob s desítkami zavražděných žen. Případu se ujímají dva agenti z dánské jednotky Task Force 14. David a Lucas mají svérázné vyšetřovací metody, skrývají temná tajemství a k smrti se nenávidí.