RSS
archiv revue
Ochutnejte léčivé polévky Vladislavy Mlady Jiráskové
Vladislava Mlada Jirásková našla životní inspiraci ve vesničce Svébohy v Novohradských horách, kde se naplnila její vize stát se poustevnicí, tvořit uprostřed přírody, sbírat byliny a žít s přírodou. Před deseti lety začala psát články do měsíčníku REGENERACE a před dvěma roky publikovala svoji první velmi inspirativní knihu Léčivá domác(t)nost. Když se po čase vrátila do městské divočiny, neviděla už mezi těmito zdánlivě odlišnými světy tak velký rozdíl.
Soutěž Čtyřlístek
Namaluj obrázek a vyhraj! Děti, pojďte soutěžit!
UKONČENO - DNY DOPRAVY ZDARMA NA KNIHCENTRUM.CZ
Internetové knihkupectví KNIHCENTRUM.CZ se zapojilo jako každý rok do akce s Heurekou - DNY DOPRAVY ZDARMA. Letos můžete nakupovat až do středy s dopravou zdarma. Více informací naleznete v článku.
Linda Greenová: Posunout čtenáře emočně je úžasná věc
Troufnete si na pár vteřin zavřít oči? Psychologický thriller Před pikolou za pikolou britské spisovatelky Lindy Greenové v české premiéře.
Bestsellery Petera Wohllebena
LESY JSOU JEHO PRACÍ, PRÁCE SE STROMY ZASE JEHO ŽIVOTEM
Tipy na vánoční dárky
Poradíme vám, co koupit na Vánoce! Tipy na dárky pro muže, ženy, děti, holky, kluky! Překvapte je třeba románem, detektivkou, hračkou, encyklopedií, dárkovým boxem, dárkovými poukazy nebo vůní do bytu.
Kateřina Jasinská radí, jak správně telefonovat
Začátkem listopadu byla hostem Domu knihy Kateřina Jasinská, která zde představila svou knihu Nejsem kaktus.
Dívka s tetováním na zádech - memoáry Amy Schumerové
Židovka vyprávějící nekorektní vtipy o Židech. Baculka hrdá na svou nadváhu. Bývalá zlodějka. Milující dcera a sestra. Jízlivá komička s jazykem ostrým jako břitva. Modla několika milionů fanoušků z celého světa. Přesně taková je komička Amy Schumerová.
O směřování Evropské unie besedoval s hosty Domu knihy Jan Keller
V pondělí 30. října zavítal do Ostravy europoslanec Jan Keller. Představil zde na besedě svou knihu Evropské rozpory ve světle migrace.
Rozhovor s Tomášem Kosačíkem
Jaké je jeho nejoblíbenější jídlo a co všechno chystá?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Jste ve stresu? Cítíte se vyčerpaně? Potřebujete nabrat energii a zbavit se myšlenek, které vás dlouhodobě tíží? Vyzkoušejte léčivou sílu přírody.
Zajímá vás, které knihy se vyšplhaly na nejvyšší příčky v prodejích za měsíc duben?
Nakladatelství Jota loni vydalo těžko zařaditelnou, neotřelou knihu polského autora Radka Raka Báje o hadím srdci. Nutno dodat, že se jedná o vítěze prestižní literární ceny Nike roku 2020.