RSS
archiv revue
🚛 DOPRAVA ZDARMA 27. – 28. 7. 2020 🚛
Vybavte se na dovolenou.
5 nejprodávanějších válečných románů
Válečné romány a příběhy z koncentračních táborů nás fascinují a nejspíš každý z nás aspoň jeden četl. My pro vás máme pět, které letos zákazníci kupují tak rychle, že nám doslova mizí ze skladu.
Recenze: Aby vás rostliny milovaly
Je jedno, zda máte miniaturní zahrádku, několik truhlíků za oknem nebo pár poliček na zdi. Všude se dá vytvořit zákoutí s rostlinami, kde se budete cítit dobře a kde se nabijete pozitivní energií. A nijak nezáleží na tom, že jste naprostý začátečník a s pěstováním nemáte žádné zkušenosti.
První, která zemře – strhující thriller, který vás překvapí
Čtyři přátelé, dům plný temných tajemství. vrah, který si své oběti vybírá jednu po druhé. Čeká vás napětí, které by se dalo krájet.
3 nové letní romány, které se hodí na dovolenou
Máme pro vás tři letní romány, které vás přivedou na jiné myšlenky a vezmou vás někam úplně jinam, takže i když letošní dovolenou netrávíte někde u moře, můžete se tam podívat alespoň na stránkách knih.
Kanibal z Nine Elms + 100 KNIHCENTŮ navíc
První případ Kate Marshallové. Už jednou unikla vrahovi. Dokáže to i podruhé?
Soutěž o 3 výtisky knihy Pravěcí vládci Evropy
Vyhrajte průvodce světem dinosaurů našeho světadílu!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Děti nového věku
Indigové děti – citlivé téma. Část společnosti má totiž za blázny ty, jež se zabývají něčím, co je zahaleno tajemstvím. Navíc v tomto případě se do hledáčku dostaly předškolní děti – ty čisté a bezprostřední duše, které ještě nemají nic prožito. Anebo je to jinak?
Už jste ochutnali Dalgona martini?
Toto léto začíná být oblíbené Dalgona martini a není to nic komplikovaného, co byste si nemohli umíchat sami. Chcete recept?
Recenze: Ti, kdo přežili
„Jak jsem mohl přežít v táboře, kde děti zabíjeli hned po příjezdu? Jak jsem se vyhnul pochodu smrti, který vyčistil tábor, kde bylo šedesát tisíc vězňů, jen pár dní předtím, než se k němu dostala sovětská armáda? Teď už všechno vím. S pomocí své dcery novinářky jsem odhalil svůj příběh a osudy mých příbuzných, které jsem uchovával ve své mysli více než půl století.“
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!