RSS
archiv revue
Recenze: Útočiště
Vážený čtenáři, Útočiště ti dokonale zamotá hlavu!
UKONČENO - Pište hodnocení ke knihám, které jste přečetli
15 knihomolů s nejvyšším počtem takto získaných KNIHCENTŮ odměníme! Stačí napsat jedinečné slovní hodnocení a výhra může být vaše.
Recenze: Horečka
Deenie Nashová je pilná studentka a oblíbená kamarádka. Navštěvuje střední školu, kde učí její otec, a začíná se zajímat o druhé pohlaví. Dívkou i celým městečkem otřese záchvat její nejlepší kamarádky. Ta v nemocnici bojuje o život a záhy se městečkem začne šířit záhadná epidemie.
Recenze: Dějiny druhé světové války
O druhé světové válce byla napsána spousta odborných i populárně naučných knih. Jak to ale vypadá, když se tématu zhostí ne historik, ale aktivní voják a specialista na vojenskou strategii a taktiku? Přijměte pozvání a vydejte se na poučnou a zároveň zábavnou cestu do historie.
SOUTĚŽ O 6 VSTUPENEK DO DIVADLA
Divadlo Na Maninách v Praze nabízí výběr ze široké škály divadelních her. Pojďte si zasoutěžit a vyhrajte vstupenky na představení Žena, která uvařila svého manžela.
28. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3 výtisky knihy Pomalu
Vyhrajte knihu Pomalu od australské spisovatelky Brooke McAlaryové, jejímž posláním je představit světu kouzlo pomalého života.
Prémiový obsah
číst více
Rituál – z výletu se stal boj o život
Ohromující příběh o lidech ztracených v lesích s prvky nadpřirozena a některými opravdu děsivými momenty.
Recenze: Sběratelé zla
Holly Wakefieldová pracuje jako forenzní psycholožka se specializací na sériové vrahy. Špičkou ve svém oboru se nestala náhodou. Pečlivě skrývá svou minulost a nedovolí démonům, aby ji ovládli. Jak dopadne její první vyšetřování po boku svérázného detektiva Bishopa z Metropolitní policie?
Recenze: Cilčina cesta
Román Cilčina cesta vznikl vlastně zcela náhodně na základě vyprávění tatéra Lalela Sokolova a jeho ženy Giny. Všichni tři se seznámili za úděsných podmínek v Osvětimi.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!