RSS
archiv revue
Přízraky domu Carrowů – vítejte v domě posedlém duchy
V této knize číhá hrůza v mnoha podobách. Nadpřirozené projevy, dávno mrtvý vrah, příšerné způsoby smrti, duchové, a především postupně sílící napětí, které vyvolává husí kůži.
Recenze: Sestra a sestřička
Hana je tichá a citlivá dívka. Celým srdcem miluje svého spolužáka, který má do ideálu hodně daleko. Cynický Dominik ovlivní celou její budoucnost a podobně na tom bude i její o jedenáct let mladší sestra Ester. Dokáží si dívky splnit sny, nebo se budou celý život trápit kvůli jednomu nevěrníkovi?
Recenze: Zápisník alkoholičky
Michaela Duffková, abstinující alkoholička… To je cejch, který jí zůstane navždy (jestliže zvládne úspěšně abstinovat i nadále…). Protože to je něco, co nezmizí. Existují na to lékařské přípravky, různé formy terapií, léčebny… ale do jaké míry úspěšné, když vše máte jen v hlavě? Závislost je něco, s čím budete bojovat celý život. A rovněž s tím, už nikdy nespadnout na dno.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ČERVENEC 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, knihy za 1 Kč, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Lhářka – psychothriller, který přečtete jedním dechem
Skutečnost nebo fikce? V tomto příběhu najdete obojí. Je rychlý, dobře se čte a udrží si vaši pozornost až do konce.
Recenze: Slunečnice
Příběh mladičké Moniky připomíná pohádku o Popelce. Z ošklivého káčátka se vyloupla krásná labuť, která má možnost získat svého vysněného prince. Jenomže pozor. Tahle Popelka je hodně moderní a její činy jsou často velmi kontroverzní.
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události tento měsíc hýbou světem knihomolů a na co se můžeme v červenci těšit?
Soutěž s Evolucí o balíček knih
Trilogie Evoluce od Thomase Thiemeyera je u konce a třetí díl s podtitulem Pramen života už čeká na pultech knihkupectví na své čtenáře. Jelikož se jedná o ukončenou sérii, řekli jsme si, že uspořádáme soutěž jak pro stávající, tak i nové čtenáře Evoluce.
Recenze: Doktorka Viktorie
Mladá lékařka Viktorie je špičkou ve svém oboru a zdánlivě si nemá na co stěžovat. Její život ale obrátí vzhůru nohama tragédie, při níž přijde o život její kolegyně. Policie je totiž přesvědčená o tom, že skutečnou obětí měla být Viktorie. Ta se rozhodne vypátrat vraha na vlastní pěst.
Gabrielův slib - čtvrtý díl úspěšné knižní série Hříšné odstíny vášně
Osudová volba - hvězdná kariéra, nebo spokojená rodina? Ona doufala, že po narození dcery už je nic nerozdělí, on si slíbil, že pro svou rodinu udělá vše... Co čeká hlavní hrdiny v pokračování série Hříšné odstíny vášně?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!