RSS
archiv revue
Recenze: Na svou první velrybu nikdy nezapomeneš
Nechte se okouzlit fascinujícími mořskými velikány a přidejte se k Ralfu Kiefnerovi, jednomu z nejvýznamnějších znalců velryb, na jeho výpravách. Následujte jej do hlubin, kdy se pouze se šnorchlem a ploutvemi potápí v oceánu, aby mohl velrybí zpěv pocítit na celém těle, nebo na chvíli doprovázet velrybí matku s mládětem na jejich mořské pouti.
Manželka mezi námi – psychothriller, který vás chytne a nepustí
Manželský trojúhelník, lži, dvojí životy. Když odkryjete jednu lež a jeden podvod, čeká na vás další. Ve hře jsou tři ženy, jeden muž, mnoho tajemství a jen jedna jediná pravda.
Recenze: Zapomenuté dívky
V lese je nalezena mrtvá žena se zjizvenou tváří. Identifikace by měla být snadná, ale není. Nikdo dotyčnou nezná a nikdo se k ní nehlásí. Šok přijde ve chvíli, kdy policie zjistí, že žena už dávno zemřela na zápal plic.
SOUTĚŽ O 6 VSTUPENEK DO DIVADLA
Divadlo Na Maninách v Praze nabízí výběr ze široké škály divadelních her. Pojďte si zasoutěžit a vyhrajte vstupenky na představení Cena za něžnost.
Soutěž o 3 deskové hry Popelka
Stolních her není nikdy dost, zkuste si o jednu z nich zasoutěžit. Společenská hra Popelka od Pygmalina čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Ledová princezna + 100 KNIHCENTŮ navíc
První kniha desetidílné švédské detektivní série. Zločiny vyšetřuje spisovatelka Erica Falcková a detektiv Patrik Hedström.
Sněžná slepota – mistrovská krimi, kterou nepustíte z ruky
Co je lepšího, než ochladit se v letních dnech chladným pitím a severskou detektivkou, která odvede čtenáře na daleký Island, kde je čtení vášeň a knihy ten nejoblíbenější dárek. Příběh je tak skvělý, jako by ho napsala sama slavná Agatha Christie.
Pozvaní – někteří lidé mají magii v krvi
Příběh, který není pro bázlivé, protože tady hrají svou roli duchové i čarodějnice a těch, kdo se nebojí nadpřirozena, je velmi málo. Ale jestli se bojíte rádi – jste také pozvaní…
Knížky s magnetkami Vláčky, Bagry a Stavba
Kdo má doma malého chlapečka, ten ví, že vášni pro vláčky, bagry a všechno technické dřív či později propadne úplně každý. Chcete-li takovému nadšenci udělat opravdovou radost, pořiďte mu některou z novinek nakladatelské značky ELLA & MAX (anebo rovnou všechny). Na rozdíl od těch skutečných může mít magnetické Vláčky, Bagry či Stavbu vždy po ruce!
Recenze: Krása noci
K létu patří romantika. Tentokrát jsem sáhla po vážnější romanci, která vede k zamyšlení. V životě se můžeme dostat do bodu, kdy jsme nespokojeni s tím, jak fungujeme. Pak stavíme obranný val kolem sebe a přemýšlíme, jak z toho ven. Není všechno tak těžké, jak vypadá. A o tom je tato kniha. O změně, o lásce, o uvědomění sama sebe.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!