RSS
archiv revue
Ve Hře o trůny tě čeká vítězství, nebo smrt
Chcete poznat staré světy, které inspirovaly George R. R. Martina?
Recenze: Kniha o vědě
Všechny knihy Clifforda A. Pickovera jsou vynikající – ergo i tato!
Tipy, jak si užít zábavu i na podzim
V září, jak všichni víme začíná podzimní rovnodennost. My jsme si pro vás připravili tipy, jak se zabavit při sychravém počasí nebo případně jak využít poslední dny babího léta.
Thriller Řetěz – možná toho o sobě říkáme příliš
Řetěz vás chytne už od první stránky, je šokující a dobře napsaný. Je o tom, co jsou rodiče schopni udělat, aby ochránili své děti. Odpověď je jasná: absolutně všechno.
Recenze: Pochovejte mě pod podlahu
Geniální psychologické drama – Pavel Sanajev napsal bestseller o křehkosti dětské duše a bezcitnosti dospělých
Soutěž o 6 komiksů
25. 9. je Mezinárodní den komiksů a při této příležitosti jsme si pro vás připravili soutěž.
Oslava mezinárodního dne komiksů!
Slevy na vybrané komiksy až 50 %
Recenze: Němý viník
Stevie je tak trochu jiná dívka. Kašle na vzhled a volný čas tráví vyšetřováním zločinů. Tak trochu jiná je i Ellinghamova akademie. Na této škole došlo k několika záhadným zločinům, a jak to vypadá, na kloub jim dokáže přijít pouze Stevie.
Recenze: Všechno nebo nic
Linda je atraktivní a úspěšná mladá žena. Stará se o svůj antikvariát v centru Bratislavy, vychovává malou dcerku a je přesvědčená o tom, že ji život už ničím nepřekvapí. Jasno má i ohledně mužů. Jenomže potom se seznámí s Jakubem a nic už nebude jako dřív.
Recenze I vrazi mají své dny
Marie je atraktivní blondýna, která absolvovala výcvik u tajných služeb. Karel se vykašlal na práci u policie a nyní se živí jako soukromé očko. Ti dva se společně vydávají do jižních Čech, aby vyřešili sérii brutálních vražd. Zločin má kořeny v dávné minulosti a vše nasvědčuje tomu, že je do něj zapletená i Marie.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!