Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Panenka
Pojďte vyhrát jedinou autorizovanou knihu, která vyšla u příležitosti 75. narozenin fotbalové legendy Antonína Panenky.
Prémiový obsah
číst více
Osmdesátky nyní o 100 Kč levněji a s originálním dárkem ZDARMA
Čtenáři, mějte se na pozoru! Připravili jsme si pro vás jedinečnou nabídku a k ní exkluzivní dárek.
Recenze: Tři dny, dvě ženy, jedna opice a smysl života
Zamýšlíte se někdy, jak vznikají myšlenky, které bloudí v naší hlavě a jak může prostředí, ve kterém se nacházíme, ve kterém žijeme a pracujeme, ovlivnit to, co se nám honí hlavou? Na tyto otázky se nám pokusí odpovědět dvojice žen, matka s dospívající dcerou, při svých toulkách malebnou krajinou Irska, kdy si v mezičase povídají o tom, jak funguje naše podvědomí.
Říjnové DESKOHRÁTKY + SOUTĚŽ
Hledáte zábavný způsob, jak trávit volný čas se svými dětmi? Zkuste deskové hry. V tomhle článku si představíme novinky. A navíc můžete vyhrát prima Naučný tablet moudré sovy v hodnotě 628 Kč.
S nákupem deskovek Šifry za méně než polovinu!
Herní nadšenci pozor, přicházíme s další skvělou nabídkou na deskové hry. Užijete si hned dvojnásobnou radost a navíc ušetřete nějakou tu kačku.
Limor Regev a Moše Kessler o knize Chlapec z bloku 66
Neuvěřitelné svědectví z táboru Buchenwald.
Recenze: Zapomeňte na neděli
Valérie Perrinová je pro mě zárukou kvality. Když se mi před dvěma roky dostala do rukou její kniha Vyměnit vodu květinám, zamilovala jsem se. Rok jsem čekala na překlad její další knihy – Tři. A rok na to je tady novinka Zapomeňte na neděli. Přiznávám, že mě ani nezajímalo, o čem kniha bude. Hlavní bylo, že VYJDE nová Perrinová.
Milujeme oříšky, a proto slavíme mezinárodní den ořechů!
Ořechy jako zdravá cesta ke kulinářskému štěstí bez lepku a skvělá pochoutka pro mlsouny.
DOčteNO- S Alishou v kuchyni
Máte pocit, že vaříte pořád jedno a to samé dokola? Hledáte inspiraci na něco nového a zároveň nechcete u plotny strávit hodiny času? Máme pro vás tip ♥
Úniková hra ZDARMA!
Připravili jsme si pro vás další super akci, tentokrát na velmi zajímavé hry. A jednu z nich můžete získáte zcela ZDARMA a ušetřit nemalé peníze!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!